KK Crvena Zvezda

Odlicna utakmica. Cestitke. Razmisljao sam da li da je gledam jer sam mislio da ce Zvezda lako dobiti ali se pretvorilo u ekstra zanimljivu utakmicu. Mene odusevio Varda. Iako ima 35 godina i dalje covek daje sve od sebe. Rasko iako najbolji strelac vecinu koseva dao kad je Ratko bio na klupi. Zvezdu vuku ona dva crnca, da nije njih to bi bio klub "jedva se zbrasmo". Simonovic vola u dupe ne moze da ubode kakva drvenarija od igraca. Zasto Bobi nije igrao jel povredjen?

Na osnovu jedne loše šuterske večeri, ispade da Simonović ne zna da ubode trojku.

Poslednja izmena od moderatora:
Deluje lepo i civilizovano,ali...ako uzmemo u obzir da oni obezvredjuju i nipodastavaju takmicenje koje je Zvezda osvojila,onda...
Ajd uozbilji se. Ono vaše da je KKP pobegao mogla je biti dobra navijačka fora da ste je prodali kao zezanje, umesto što ste je suviše ozbiljno shvatili, u smislu patetisanja kako vi nikad niste bežali (tu bih vam rekao par stvari, ali neću da izazivam rasprave ovde), kako biste nas nabili 30 razlike (a nikoga niste uspeli, jedva dobili slabije od sebe). Kada je KKP eskivirao takmičenje, vi ga još niste osvojili. A što se obezvređivanja i nipodoštavanja takmičenja tiče, i tu bih rekao par stvari i podsetio se prošle sezone, ali nema potrebe da opet načinjem priče koje sam već rekao (na Kafani) posebno ne na ovoj temi (jer vode samo u peckanje i rasprave), ali pred KKP je bilo dva izbora - igrati sa rovitim i povređenim igračima, ili eskivirati takmičenje koje jeste bitno u smislu prestiža (svako jeste), ali najmanje bitno.

Urazumimo se - niko ne misli da je Kup nebitan, ali ako imaš situaciju da možeš da izvedeš na parket samo 2 zdrava slabija standardna igrača (Musli i Gagić) i dvojicu dobrih standardnih koji su isrcpljeni i roviti (Bogdanović i Lovernj), onda nemaš bog-zna-šta da tražiš u tom takmičenju. Mi bismo vrlo moguće ispali od Mege da smo igrali tako, a usput izmučili dodatno lakše povređene igrače i rizikovali još povreda (kao što je Milosavljević pokidao ligamente kada je nastavio da igra posle udarca u koleno). Da je u pitanju F4 ABA lige, od čega zavisi cela naredna sezona, moralo bi se sve karte staviti na sto U Kupu koji ne donosi ništa osim prestiža, ne mora.

Što se tiče ove čestitke, da li je provokacija ili ne, najbitnije je znati koliko su te stvari uopšte uobičajene. Ukoliko nisu, onda i ja verujem da je provokacija i sprdanje sa vama.

Poslednja izmena:
Ajd uozbilji se. Ono vaše da je KKP pobegao mogla je biti dobra navijačka fora da ste je prodali kao zezanje, umesto što ste je suviše ozbiljno shvatili, u smislu patetisanja kako vi nikad niste bežali (tu bih vam rekao par stvari, ali neću da izazivam rasprave ovde), kako biste nas nabili 30 razlike (a nikoga niste uspeli, jedva dobili slabije od sebe). Kada je KKP eskivirao takmičenje, vi ga još niste osvojili. A što se obezvređivanja i nipodoštavanja takmičenja tiče, i tu bih rekao par stvari i podsetio se prošle sezone, ali nema potrebe da opet načinjem priče koje sam već rekao (na Kafani) posebno ne na ovoj temi (jer vode samo u peckanje i rasprave), ali pred KKP je bilo dva izbora - igrati sa rovitim i povređenim igračima, ili eskivirati takmičenje koje jeste bitno u smislu prestiža (svako jeste), ali najmanje bitno.

Urazumimo se - niko ne misli da je Kup nebitan, ali ako imaš situaciju da možeš da izvedeš na parket samo 2 zdrava slabija standardna igrača (Musli i Gagić) i dvojicu dobrih standardnih koji su isrcpljeni i roviti (Bogdanović i Lovernj), onda nemaš bog-zna-šta da tražiš u tom takmičenju. Mi bismo vrlo moguće ispali od Mege da smo igrali tako, a usput izmučili dodatno lakše povređene igrače. Da je u pitanju F4 ABA lige, od čega zavisi cela naredna sezona, moralo bi se sve karte staviti na sto U Kupu koji ne donosi ništa osim prestiža, ne mora.

Što se tiče ove čestitke, da li je provokacija ili ne, najbitnije je znati koliko su te stvari uopšte uobičajene. Ukoliko nisu, onda i ja verujem da je provokacija i sprdanje sa vama.

Vujosevic je rekao da je Partizan odigrao 33-34 utakmice od pocetka sezone,i da je to uzrok brojnih povreda i premora igraca.A koliko je utakmica odigrala Zvezda? Gde je razlika?

Znaci,ili lupeta kao po obicaju,ili pokusava da prikrije svoju odgovornost,ako je ima.

Zasto nije igrao sa Bogdanovicem i Lovernjom protiv FMP-a? Ko ti garantuje da Partizan ne bi osvojio Kup da su oni igrali?

Ja ne kazem da je lose ovo sto su uradili.Lep je gest.Ali moze tu biti zamotano i nesto drugo. Zavisi kako se budu odvijale stvari u bliskoj buducnosti,onda cemo videti da li je ovo iskrena cestitka ili provokacija.

Vujosevic je rekao da je Partizan odigrao 33-34 utakmice od pocetka sezone,i da je to uzrok brojnih povreda i premora igraca.A koliko je utakmica odigrala Zvezda? Gde je razlika?

Razlika je u tome što ste vi imali, u odnosu na početak sezone, jednog prehlađenog igrača, jednog teže povređenog, i jednog otpuštenog, uz jednu zamenu.
Mi smo imali dva teško povređena igrača i četiri lakša, uz jednu zamenu. Uz to smo od početka imali kraći sastav od vas. Vi ste mogli da izbacite na teren 8 zdravih standardnih igrača, a mi samo 2 + 2 iscrpljena. Situacije su neuporedive, ne znam kako ti uopšte pade to na pamet da nas porediš.

Znaci,ili lupeta kao po obicaju,ili pokusava da prikrije svoju odgovornost,ako je ima.
Ovo nije mesto da raspravljamo o njegovoj odgovornosti za situaciju, al reći ću ukratko bez dalje rasprave o tome (sa moje strane). Svakako je ima, ali komandnu. Nije on pravio ovaj raspored takmičenja, niti je on zadužen za finansije zbog kojih KKP nema dovoljno kvalitetnih igrača, odgovoran je samo za stručni štab i izbor doktora, fizioterapeuta, kondicionog, koji svakako snose neki deo odgovornosti za povrede (koliki, nisam stručnjak da kažem).

Zasto nije igrao sa Bogdanovicem i Lovernjom protiv FMP-a? Ko ti garantuje da Partizan ne bi osvojio Kup da su oni igrali?
Ja ti garantujem da bi teško Megu prošli takvi. Ključ naših lakih pobeda nad Megom je u fizikalijama i ritmu koji smo im nametali. Bez kompletnog sastava, nemamo prednost nad njima, a oni su dobri u nadigravanju.

Deluje lepo i civilizovano,ali...ako uzmemo u obzir da oni obezvredjuju i nipodastavaju takmicenje koje je Zvezda osvojila,onda...
Očigledno je da je provokacija u pitanju. Jadno.

Pa čemu takva negativnost, čak i da je provokacija treba je šmekerski prihvatiti i odgovoriti. Negativna reakcija vas samo prikazuje kao kompleksaše, npr ono što ste uradili sa Makabijem je jadno. A mogli bi ste da pokrenete marketinšku kampanju koja oba kluba podiže, samo da ste pametni - učite od najboljih:

Poslednja izmena od moderatora:
10776_530038913761216_718902340_n.jpg

Ovi dobro da su zivi stigli u Bilbao.Sad prikazase snimak koji je emitovao CNN kako je avion pokusavao da sleti na aerodromu u Bilbau ali nije uspeo iz dva pokusaja.

Da im nisam bio u kozi. :sad2:

Snimak koji puštaju na CNN-u nije taj sa našim košarkašima...jeste bilo dramatično ali taj snimak koji smo gledali je od pre skoro 2 godine...evo snimka:

Back