KK Crvena Zvezda

Prva četvrtina katastrofa. Protiv radničkog slično...
Odbranu igraju odlično kada zagusti, al umeju i da je uopšte i ne igraju.
Ako se ne podigne forma otkinuće nas Cedevita u ZG a onda je i prvo mesto u ABA lige po znakom pitanja jer Cedevita ima odličan raspored do kraja.
Ali ima i dobrih strana: vratio se Raško, vraća se Blažič, Dzenkis i Nelson u odličnoj formi. Još da ponovo proigra Bobi...

Poslednja izmena:
Odlicna utakmica. Cestitke. Razmisljao sam da li da je gledam jer sam mislio da ce Zvezda lako dobiti ali se pretvorilo u ekstra zanimljivu utakmicu. Mene odusevio Varda. Iako ima 35 godina i dalje covek daje sve od sebe. Rasko iako najbolji strelac vecinu koseva dao kad je Ratko bio na klupi. Zvezdu vuku ona dva crnca, da nije njih to bi bio klub "jedva se zbrasmo". Simonovic vola u dupe ne moze da ubode kakva drvenarija od igraca. Zasto Bobi nije igrao jel povredjen?

Odlicna utakmica. Cestitke. Razmisljao sam da li da je gledam jer sam mislio da ce Zvezda lako dobiti ali se pretvorilo u ekstra zanimljivu utakmicu. Mene odusevio Varda. Iako ima 35 godina i dalje covek daje sve od sebe. Rasko iako najbolji strelac vecinu koseva dao kad je Ratko bio na klupi. Zvezdu vuku ona dva crnca, da nije njih to bi bio klub "jedva se zbrasmo". Simonovic vola u dupe ne moze da ubode kakva drvenarija od igraca. Zasto Bobi nije igrao jel povredjen?

Katić se ukenj'o Varde... tako mi se činilo... ja sam očekivao da ga Katić rasturi, pošto je mnogo brži...

- - - - - - - - - -

Kamo sreće da je više takvih, pravi stav ima i na zalasku karijere. A vaši su na litre isplakali...

kakav je pravi stav da udara protivničke igrače, psuju im sve po spisku i da komunicira sa navijačima...

Katić se ukenj'o Varde... tako mi se činilo... ja sam očekivao da ga Katić rasturi, pošto je mnogo brži...

A mec zavrsio sa dva faulova od toga jedan kada je oduvao Katica u onom njihovom duelu. Ne znam sta se tu dogodilo ali Varda je iskusan igrac ne verujem da bi tek tako pao na neku jeftinu Katicevu provokaciju. Sigurno je bilo nesto ozbiljnije. Posle tog duela Katic nije dobio nijedan duel sa Vardom.

Ekipa klinaca iz predgradja, kako se kaze, imala sut za pobedu protiv ekipe koja preferira da bude stabilan evroligas......

Suma sumarum, kada bi trebalo sve izreci u jednoj recenici , ta recenica bi bila:
Milojevic napravio budalu od Radonjica, nazalost to se nije materijalizovalo trofejom.
Zvezda cak ni osnovne postavke napada nema, nego loptu uzme ko stigne pa sta uradi......To se najbolje videlo kada se POSLE tajmauta Radenovic zakucao u odbranu.Da ne pricam kako je jedina Zvezdina igra u napadu svodila na spustanje Katicu, pa ako se nagu.zi nagu.zi, ili na solo akcije Nelsona i Dzenkinsa.....
A to je daleko od ozbiljne kosarke.........
Ukoliko Partizan na vreme sanira povrede, i ako ovaj Pavlovic bude bar malo upotrebljiv, smeo bih da potpisem da Zvezda nece uzeti nijedan vise trofej.....
Ne zato sto nema ekipu za to, nego zato sto nema trenera.
Gurovic bi ovo finale dobio sa 20 razlike, minimum...........

Ekipa klinaca iz predgradja, kako se kaze, imala sut za pobedu protiv ekipe koja preferira da bude stabilan evroligas......

Suma sumarum, kada bi trebalo sve izreci u jednoj recenici , ta recenica bi bila:
Milojevic napravio budalu od Radonjica, nazalost to se nije materijalizovalo trofejom.
Zvezda cak ni osnovne postavke napada nema, nego loptu uzme ko stigne pa sta uradi......To se najbolje videlo kada se POSLE tajmauta Radenovic zakucao u odbranu.Da ne pricam kako je jedina Zvezdina igra u napadu svodila na spustanje Katicu, pa ako se nagu.zi nagu.zi, ili na solo akcije Nelsona i Dzenkinsa.....
Ukoliko Partizan na vreme sanira povrede, i ako ovaj Pavlovic bude bar malo upotrebljiv, smeo bih da potpisem da Zvezda nece uzeti nijedan vise trofej.....

To sto si napisao zna se vec mesecima. Jos od prve utakmice zvezde u EL. Neverovatno je da se ekipi iz utakmice u utakmicu javljaju crne rupe u igri. Radonjic nije trener za velike domete. Da li ce to Covic da shvati na vreme ili mu odgovara poslusan trener?

Tačno tako...jedno 80 puta je išla lopta ka Katiću pa šta uradi !

Sta tek reci za Bogdanovica...

Back