Ajd uozbilji se. Ono vaše da je KKP pobegao mogla je biti dobra navijačka fora da ste je prodali kao zezanje, umesto što ste je suviše ozbiljno shvatili, u smislu patetisanja kako vi nikad niste bežali (tu bih vam rekao par stvari, ali neću da izazivam rasprave ovde), kako biste nas nabili 30 razlike (a nikoga niste uspeli, jedva dobili slabije od sebe). Kada je KKP eskivirao takmičenje, vi ga još niste osvojili. A što se obezvređivanja i nipodoštavanja takmičenja tiče, i tu bih rekao par stvari i podsetio se prošle sezone, ali nema potrebe da opet načinjem priče koje sam već rekao (na Kafani) posebno ne na ovoj temi (jer vode samo u peckanje i rasprave), ali pred KKP je bilo dva izbora - igrati sa rovitim i povređenim igračima, ili eskivirati takmičenje koje jeste bitno u smislu prestiža (svako jeste), ali najmanje bitno.
Urazumimo se - niko ne misli da je Kup nebitan, ali ako imaš situaciju da možeš da izvedeš na parket samo 2 zdrava slabija standardna igrača (Musli i Gagić) i dvojicu dobrih standardnih koji su isrcpljeni i roviti (Bogdanović i Lovernj), onda nemaš bog-zna-šta da tražiš u tom takmičenju. Mi bismo vrlo moguće ispali od Mege da smo igrali tako, a usput izmučili dodatno lakše povređene igrače. Da je u pitanju F4 ABA lige, od čega zavisi cela naredna sezona, moralo bi se sve karte staviti na sto U Kupu koji ne donosi ništa osim prestiža, ne mora.
Što se tiče ove čestitke, da li je provokacija ili ne, najbitnije je znati koliko su te stvari uopšte uobičajene. Ukoliko nisu, onda i ja verujem da je provokacija i sprdanje sa vama.