KK Crvena Zvezda

За сад смо урадили велике ствари ове сезоне сада треба искористити серију утакмица у Београду што кући што гостовања Макабију и комшији

1735910294183.png

Bez ikakve euforije (za razliku od tuđmanovaca koji balave do iznemoglosti na svaku pobedu) idemo dalje.
Samo napred Zvezdo :heart:
нема еуфорије ништа није готово ни обезбеђено ово је само фактографија ове сезоне, само чињенице сви у арену у петак стиже Париз у предостојећим утакмицама имамо лепу шансу да материјализујемо две победе у Шпанији, ништа више од тога корак по корак то топ 8 или топ 10

1736001629265.png

Вечерас од 19 сати долази нам Дуваи и мора пасти, онда паклена недеља, среда па петак прво Фенебахче па Монако биће тешко али сам оптимиста

све је то за сад добро али још много, много има да се игра читавих 14 кола до краја регуларног дела, видећемо за сад екипа делује добро и показује квалитет и карактер на неком вишем нивоу у односу на претходне сезоне у "евролиги"

све је то за сад добро али још много, много има да се игра читавих 14 кола до краја регуларног дела, видећемо за сад екипа делује добро и показује квалитет и карактер на неком вишем нивоу у односу на претходне сезоне у "евролиги"
To da .. ali mora malo i da se krene u nekom pozitivnom smeru a ne da večito gledamo šta su komšije uradile

Zvezda bi bila još bolja da domaći igrači odigraju nešto.Mitrović,Davidovac,Dobrić,mislim da Teo više ne može godine su tu,Kalinić u padu forme,Petrušev igra sam,ovaj Gedraitis je tu reda radi.Ja mislim da ovaj Yago mora igrati vise ali ok trener gura Mekintajera.
U svemu tom i takvom omeru pobeđuju.Svaka čast.

Zvezda bi bila još bolja da domaći igrači odigraju nešto.Mitrović,Davidovac,Dobrić,mislim da Teo više ne može godine su tu,Kalinić u padu forme,Petrušev igra sam,ovaj Gedraitis je tu reda radi.Ja mislim da ovaj Yago mora igrati vise ali ok trener gura Mekintajera.
U svemu tom i takvom omeru pobeđuju.Svaka čast.
Победи се у зубе не гледа али,објективно гледајући ову Завршницу где нико ту нема муда да направи нешто осим Конана..доста је то танко за евнтл.Ф4 уколико Момци мало не пораде на себи-ја то желим,хоћу,ја то могу-!
Има ту доста осцилација,непотребног Опуштања..доста је ту Напада било где Играч са лоптом види да је препуштен сам себи..то не сме се дешава.

Back