Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.569
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нема еуфорије ништа није готово ни обезбеђено ово је само фактографија ове сезоне, само чињенице сви у арену у петак стиже Париз у предостојећим утакмицама имамо лепу шансу да материјализујемо две победе у Шпанији, ништа више од тога корак по корак то топ 8 или топ 10Bez ikakve euforije (za razliku od tuđmanovaca koji balave do iznemoglosti na svaku pobedu) idemo dalje.
Samo napred Zvezdo![]()
све је то за сад добро али још много, много има да се игра читавих 14 кола до краја регуларног дела, видећемо за сад екипа делује добро и показује квалитет и карактер на неком вишем нивоу у односу на претходне сезоне у "евролиги"
To da .. ali mora malo i da se krene u nekom pozitivnom smeru a ne da večito gledamo šta su komšije uradileсве је то за сад добро али још много, много има да се игра читавих 14 кола до краја регуларног дела, видећемо за сад екипа делује добро и показује квалитет и карактер на неком вишем нивоу у односу на претходне сезоне у "евролиги"
ја никад не гледам шта су они урадили не интересују ме, и кад гледам њихове утакмице некад, гледам као било коју другу утакмицу у ЕЛTo da .. ali mora malo i da se krene u nekom pozitivnom smeru a ne da večito gledamo šta su komšije uradile
Победи се у зубе не гледа али,објективно гледајући ову Завршницу где нико ту нема муда да направи нешто осим Конана..доста је то танко за евнтл.Ф4 уколико Момци мало не пораде на себи-ја то желим,хоћу,ја то могу-!Zvezda bi bila još bolja da domaći igrači odigraju nešto.Mitrović,Davidovac,Dobrić,mislim da Teo više ne može godine su tu,Kalinić u padu forme,Petrušev igra sam,ovaj Gedraitis je tu reda radi.Ja mislim da ovaj Yago mora igrati vise ali ok trener gura Mekintajera.
U svemu tom i takvom omeru pobeđuju.Svaka čast.