KK Crvena Zvezda

brt Aca Lukas, Đuka Bizon, Branaba , ******i predsednik i Sin Dragan su vam u prvim redovima..kod nas Cane, Bjela, Diklić, Tanja Bošković, Milica Mandić.... šta dalje s tobom da ke njam!!!???
Prvo i prvo ne lupaj gluposti,kad pises ovakve cinjenice onda pisi istinite.Jedini koji tu dolazi na utakmice od navedenih je Djuka Bizon,kakva bre brnaba i Aca Lukas i predsednik dosli jednom posle 100 godina a ti tu pises kao da su svaku utakmicu tu.Isto tako si napisao i za vase.Drugo kod nas isto dolaze glumci samo ti to ni ne znas ocigledno,ili znas ali si iskusno preskocio.Kao kad bih ja rekao nama dolazi Novak Djokovic i mnogi drugi poznati sportisti.Ne pali ti taj marketing preko poruka veruje mi,kad vec napises nesto napisi kako jeste.

Prvo i prvo ne lupaj gluposti,kad pises ovakve cinjenice onda pisi istinite.Jedini koji tu dolazi na utakmice od navedenih je Djuka Bizon,kakva bre brnaba i Aca Lukas i predsednik dosli jednom posle 100 godina a ti tu pises kao da su svaku utakmicu tu.Isto tako si napisao i za vase.Drugo kod nas isto dolaze glumci samo ti to ni ne znas ocigledno,ili znas ali si iskusno preskocio.Kao kad bih ja rekao nama dolazi Novak Djokovic i mnogi drugi poznati sportisti.Ne pali ti taj marketing preko poruka veruje mi,kad vec napises nesto napisi kako jeste.
koji bre sportisti!!

Нас Звездаша има 4 милиона у Србији, вас паратизана ни 1 мил.. Изузев албанаца и осталих мусташа .
У Београду ми смо 75%, ви имате тих десетак набројаних знаних наркомана са дорћола, сиса и шкаљкавачко дукљанску мафију врачара.
А ви гретарди и параполитички само наставите да величате пар ваших и наших небитних јавних личности, и правите привидну лажну једнакост српског и хрватског клуба.

Ви сте ОфИгокеа , птаризан је мртав.

Ми смо Црвена звезда
ОВДЕ ЈЕ СВЕ ОБЈАШЊЕНО. И модови да бришу убудуће спам теме овог фратра.. фмп, игоке итд.

https://www.czbg.net/2022/02/02/rusenje-mita-o-gasenju-zvezde-u-kosarci/

Poslednja izmena od moderatora:
Dremač sad ću da otvorim czbg. krac... evo samo što nisam..
ke njam ti se u izvor
normalno da vas je sramota da priznate da ste ugašeni.. i mene bi bilo

pitaj Čovića šta je mislio kada je rekao da FMP u niko ne može da zabrani kako će da se zove pa će da se zove Zvezda.. omaklo mu se??

Dremač sad ću da otvorim czbg. krac... evo samo što nisam..
ke njam ti se u izvor
normalno da vas je sramota da priznate da ste ugašeni.. i mene bi bilo

pitaj Čovića šta je mislio kada je rekao da FMP u niko ne može da zabrani kako će da se zove pa će da se zove Zvezda.. omaklo mu se??

Не мораш, али сви који су прочитали истину верују ЦЗБГу, а не некој крстарици и мртвом фоп80у лажову.
Твој партизаи је умро, игокеа угашена, Офи цркава.
Кењам ти се у твој извор, фегетлију фекалију, инстаграм.
И ваш тренер идол румени жељко обрадоглуу робија нас зове ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 🔴⚪🔴, а ускоро ће и ШАМПИОН.

ЗВЕЗДА ИГРА И ПОБЕЂУЈЕ, НАПРЕД ШАМПИОНИ!🔴
КОШАРКА ЈЕ ЗВЕЗДА
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА
Нек живи Звезда, нек се рађа дан, нека свако дете мрзи паратизан.. из загроба.
партизаи на к.рац!

Ми смо
FB_IMG_1706060588434.jpg

-vc609q.jpg

Ви сте
IMG_20230102_021339.jpg

Судије ЕЛ лопови су

Lakši trening za Albu protiv nejakog projekta FMP.. 10 dana pišem da će Alba lagano dobiti ovu nejač.. Verovatno su Baltazar i Javor opet pokrali Fmpa ;)
Не пишеш њофра, већ кмечиш, лажеш, ботујеш, видовњачиш, мрачиш, малеришеш, прикриваш криминал у јсдккпофу пројекту.

Мој спортско навијачки таленат доказујем прво у стварном свету почевши од ситних жврљања графита до озбиљнијих акција.

Наш меч у Берлину упркос десетковани повредама , лошој игри у нападу и допинг суперформи албе у три четвртине тесно је завршен уз 9 поена минуса. Бољи смо од албе и у међусобном скору , победили их 14 разликег! Звезда оле! 🔴

Ми ( Црвена звезда ) немамо помоћ судија . Као ви црне усташе, код куће у загробу и викендице у александровцу.

Како је срамота пораз кад си боту тврдио да је алба добра екипа у успону форме у уједначеној ЕЛ?! А ми измучени повредама. И таква Звезда силује ваш мали милијардерски пројекат државе у дербију.

Пратиш Недовић изјаве јер те не напуштају трауме од првог икад ЕЛ дербија.
А од вести у вези кк офигокеа порезизан једино сам прочитао негде да су пантер и камински имали геј аферу и зато руменоглуа жоц попиздео брани им да играју, јер му камински био љубавник, а остоја говедо љубоморан што га бивши пантер не трпа још у штали док дува виоли кобили.
🩸

Back