Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Ocigledno da se malo gubite u prevodu ili sve sto kaze neki Grobar cak i dobronamerno vi nekako izvitoperite i pretvorite u provokaciju. Vilijams, Dzenkins, Blazic, Cirbes su stranci a oni novac traze odmah. Cim ne dobiju platu takvi odlaze u klubove gde ce im plata biti redovna. Ko kaze suprotno taj je u debeloj zabludi. Drugo Kalinic, Jovic pa sada i Marjanovic su reprezentativci koji ne igraju za saku pirinca.
Ja nisam rekao nigde da imate ekipu za F4. Daleko ste od toga ali je nedopustivo da se prosipaju bodovi u utakmicama gde ste realno favoriti. Ono sa Galatasarajem nije smelo da se desi u onakvoj atmosferi u Areni. Ok cilj ste zacrtali a to je ABA liga i Top16 EL. Ovo drugo ste ispunili i prestali ste da igrate kosarku... to ne mogu da shvatim.
Pa pazi, ti to naglašavaš kao da je smak sveta. Da li se mogu prosipanjem bodova nazvati porazi od Reala, Barselone i Makabija? Ni pod razno.
Što se Galatasaraja tiče i ja sam navijački očekivao pobedu uz punu arenu, ali reći da smo bili apsolutni favoriti i da je katastrofa izgubiti od njih je po meni smešno. Taj Galatasaraj je ko zna koliko puta skuplji tim od nas, sa odličnim pojedincima, tako da ja stvarno ne znam odakle dolaze zaključci da mi njih moramo da dobijemo. Na kraju krajeva, vas su tukli prošle godine oba puta.