KK Crvena Zvezda

Ko zna, možda mu se i poklope kockice pa odradi solidan posao. Vi prvi ne biste smeli odustajati od svojih, lako je nama drugima da mu apostrofiramo mane.
Što se TOP16 tiče, Laboral je jako slab trenutno. Jedino su San Emeterio i Hamilton ostali od bitnijih igrača, priča se da su u besparici, jednostavno još nemaju tim. Jedina pojačanja onaj neki Gruzijac (solidan) i Bertans. Verovatno ćete moći na ravnopravnoj osnovi da se borite sa njima za 4. mesto. A ni one prve tri ekipe nisu bauk. ;)

To je onda sasvim novo, ne videh. Orlando Johnson i Colton Iverson. Prvi kao nešto igrao u NBA, drugi sa koledža u Bešiktaš pa ovde. Za Francuza sam znao, ali nikad čuo za njega, a došao je iz Asvela.
Njima će najveće pojačanje biti verovatno odlazak one trenerske prevare Skariola.

A, znači ovaj mi je sa b92 foruma. Tek na to nikad nisam išao.
A taj Majstorović što je priključen da trenira, jel želja kluba da se popuni četvorka, ili kao neka probica? Ili je i to želja forumaša sa b92

Video je on i nas, al verovatno su mu ovi ostavili jači utisak u punom Pioniru, nego mi u polupraznoj Areni (12-15,000 koliko je već bilo tada)
To su uglavnom kurtoazne izjave, samo se klinci lože na te stvari.

Дуго се „шушкало“ да би крилни центар Никола Драговић (27 год, 206 цм) могао да буде решење за попуну рекета у Црвеној звезди, да би „Новости“ прве објавиле да је искусни кошаркаш на припремама нашег клуба на Златибору.
„Новости“ немају информацију да ли је Драговић на проби или само одржава форму, али обзиром да Звезда тражи крилног центра којем не смета улога резервисте, логично би било да Драговић покушава да се наметне Дејану Радоњићу.
.....

:roll:

Pa nisam to pomenuo da bih se preganjao ko je čiji, kao da ima veze, samo kažem da je lik prsotina.

Osim toga, Nikola Bulatović je ponikao u Budućnosti, igrao u dva navrata za Partizan, a kada je silovao devojčicu igrao je za FMP - dakle, bio je vaš. Kad ti je već stalo do toga. :roll:

Taj nikada nije igrao za Zvezdu a za vas jeste cele dve godine. Ne znam da li ga je trenirao sugrađanin i zemljak Vujošević ali bi se odlično uklopio sa njim.

Poslednja izmena od moderatora:

Back