Evo rođaci, Čovićeva liga

DV uspeo u svojoj nameri, sudije podlegle pritisku.
Sve postavljeno stoji, izuzev mozda prvog snimka sa faulom Marjanovica koji je i rukama i ulazeci u putanju napravio faul.
Ono sto sam ja sam bez ovog snimka primetio na samom mecu su oni koraci Lovernja dva puta, sto je cetiri laka poena Partizanu potpuno nezasluzeno, i koraci Lazicu na cistom dvokoraku, kao i posebno koraci Gagica koji su ustvari bili u trenutku kada je Zvezda jos mogla da se vrati u mec.
Tu je sviran faul plus bacanje, i onda jos tehnicka, a morali su se svirati koraci, jer su ibli i vise nego ocigledni.
Pre neki dan sma ovde rekao da je problem Partizana to sto kod njih igraju prljavi igraci, toliko prljavi da je to gadno videti.
Tu prednjaci Lovernj, koji non stop pravi korake u polazu, i jos gore se STALNO nepropisno rukama zagradjuje.
Da ne pricam kako u odbrani igra prljavo, gazeci po nogama protivnika, i udarajuci ga u trenutku van ravnoteze.
To se odlicno vidi recimo u ovom klipu, gde mu nije svirana namerna licna greska.
Odmah za njim to radi Bertans, koji stalmno uz pomoc ruku izlazi iz bloka, a o laktovima da ne pricam.
Razlika izmedju njih, i recimo jednog Lazica je u tome, sto bi 99% basketasa sa radoscu primilo jednog Lazic da igra, dok bi se vecina gnusala takve pokvarenosti Lovernja i Bertansa, i zaobilazila bi ih u sirokom luku.
Lazic ume da bude i prljav i grub, ali to kod njega potice iz istrajnosti, tvrdoglavosti i zelje da mu odbrana bude savrsena, dok kod pomenute dvojice veliku odnosno presudnu zaslugu ima sindrom Vujosevic, olicenje pokvarenosti u nasoj kosarci.
Da bi predupredio one koji ce sada da me prozovu zbog Lazicevog "udaranja" Bogdanovica, moram odmah reci sasvim jasno i glasno, da to sto je Bogdanovic pao NE ZNACI, da ja udarac bio jak.....Cak mogu reci sa sigurnoscu da nije, jer je nemoguce udariti tako jako bez zamaha, bilo ruke ili lakta...
A balerina je svoje vec rekla.........Cuj, reprezentativac.........Samo ciji pitam se..........Zavisi kako sudije budu sudile......