KK Crvena Zvezda

Po meni jedino vredno od sinoć:

Vrlo atraktivno, ali i faul k'o kuća.

175614619753a425941fb05143520978_640x468.jpg

PS: inače, čujem da Dejo-majstor ni ne priča sa pojedinim igračima, povežimo to sa Tadijom i očajnim Katićem. Navodno je Tadija rekao da ga nije trenirao gori trener u životu. :lol:

Poslednja izmena:
Z-zavere! Sudije protiv nas! Bogdan ne igra za reprezentaciju!
Sve je urodilo plodom. Nadam se da su borci protiv sistema zadovoljni.

Sada je sve OK. Da su oni imali ovakvo suđenje u prvoj utakmici pobili bi i sudije i naše igrače.
Ali sami smo najviše krivi: nesposobni Radonjić i očajni Tadija, Kapiten, Raško, .... Sad doviđenja svima.

Z-zavere! Sudije protiv nas! Bogdan ne igra za reprezentaciju!
Sve je urodilo plodom. Nadam se da su borci protiv sistema zadovoljni.

Normalno. Šta da vam radimo kad niste umeli da iskoristite sudijsku gurku, izazvali tuču u kojoj su naši više kažnjeni, 3na5, dakle dobili gratis prvu utakmicu, onda 2 suspendovana igrača naspram jednog, suspendovana publika do kraja, još smo došli bez trećeg igrača na drugu utakmicu i pukli ste 20 razlike. I kad sve to niste iskoristili, šta da se radi?

Kada je počelo finale, i kada je Zvezda pobijedila prvu utakmicu, nekako mi je domaća liga bila skroz beznačajna.
Sada, kada je Partizan osvojio, mislim da je to jedini trofej vrijedan pomena.

Šteta što smo ostali bez njega.

Drago mi je što ih je toliko obradovala "nebitna" titula. Moram spomenuti i svoje zadovoljstvo time što se naša košarka sa dna vinula u zvezde u roku od samo nekoliko dana. Mislim da sad treba da prekinem, inače će svirati faul za reprezentativca :D

Što se naših tiče, igru nije fer komentarisati, jer je ekipa konstantno sabotirana i nije im dozvoljeno da igraju. Ono što se lako moglo primetiti jeste loše Radonjićevo vođenje utakmica, očajno vršenje izmena i nemo posmatranje svega što se dešava na terenu. Ne možeš bre da glumiš gospodina ako si uvučen u brlog i svinjac. Jedino su Nelson i Jaka na kraju utakmice dali sud o ovom cirkusu.

Sledi nam renoviranje tima za Evroligu, a kandidata za odlazak na pretek.

Poslednja izmena od moderatora:

Back