Hihihi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој да ми чиниш ту част, молим те. Задржи је за себе.Vanjor:Ej ti nam kazi.Pa o Partizanu moze da se prica na forumu bilo kog kosarkaskog kluba.Svaki navijac nekog drugog kluba treba da bude pocastvovan ako se pise o Partizanu na njihovom forumu.
Pa lepo kazite da je to samo provera, znaci da su sa suprotne strane bili americki juniori, koje takodje treba proveriti. A ne da se napumpava, reprezentacija ostatka sveta, i ostale munjice.kololoco:Evo sad ja da objasnim kad vas vec interesuje. Prvo Nike Hoops Summit nije smisljen kao bukvalna reprezentacija sveta, vec skup igraca za koje se procenjuje da imaju potencijal da zainteresuju skaute. Znaci on nije morao da odigra ni te tri utakmice njima bi on bio interesantan da vide sta moze posle povrede. Drugo niko ne tvrdi da je Aleksandrov nesto sinonim za kosarku, ali je u vise navrata pokazao talenat. Nazalost genijalni Sakota se trudio da sputa i njega i Tadiju i Milosevica koliko god je mogao, ali kad god je usao imao je pozitivan uticaj na ekipu. Gledao sam skoro sve njegove partije koje je ove godine odigrao i vrlo sam zadovoljan. A decko je imao pauzu od preko godinu i po dana. Takodje najveci kandidat za prvog pika ove godine je Oden, ali nema veze. I za kraj Kosta je preko 2 godine stariji od Nemanje, nije imao povredu u najvaznijem trenutku za razvoj i vrlo je diskutabilno koliki je sad on to spektakularan talenat pokazao. Ako nam je on dokazan talenat onda mozemo slobodno da se oprostimo od neke medalje u sledecih 10 godina. Dobar klupski igrac je njegov plafon. Uostalom Kosta je krenuo nesto da igra tek sredinom prosle godine sto ako pogledamo razliku u godinama i nije tako inpresivno.
Kakav ste vi cirkus od tima68Mustang428CJ:Antonio Burks suspendovan do daljeg
Košarkaš Crvene zvezde Antonio Burks suspendovan je do daljeg zbog neispunjavanja profesionalnih obaveza, saopšteno je na sajtu beogradskog kluba.
Zvezda je saopštila i da će o statusu američkog plejmejkera odlučiti u narednih nekoliko dana.
Detaljnije obrazloženje Burksove suspenzije nije navedeno.
Burks nije sa ostatkom tima otputovao u Budvu gde će se "crveno-beli" narednih deset dana pripremati za nastavak sezone.

Vanjor:Da li je i Milenko Tepic preko 2. godine stariji od Aleksandriva.On je na proslogodisnjem Hoops samitu imao ucinak od 16 poena.Luka Bogdanovic pre 2 godine imao ucinak od 20 poena.Ako se pogleda da je na ovogodisnjem samitu najbolji bio Mej sa 23 to bi bili odlicni ucinci, a ni Tepic ni Bogdanovic ne bi zauzeli prvo mesto u beleznicama skauta.

kad si vec to pomenuo68Mustang428CJ:Vama mora da je stvarno dosadno ...
Korisničko ime Poruke
68Mustang428CJ 174
Tokan 132
FLUID 70
Vanjor 49
Sherlock 29
banegad:
kad si vec to pomenuo
KK PARTIZAN sezona 2006/07
FLUID 206
68Mustang428CJ 100
banegad 13
ne znam samo sta kk partizan zgresio pa da ti na njegovoj temi ostavis ni manje ni vise nego 100 poruka
jedan tako veliki klub stvarno nije zasluzio tako nesto