Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Ne lupaj, kad je Vujosevic uradio tako nesto.68Mustang428CJ:Ucio je od najboljeg (Vujosevica).![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj, kad je Vujosevic uradio tako nesto.68Mustang428CJ:Ucio je od najboljeg (Vujosevica).![]()
Sherlock:Ma budala bre, dobio licnu, i onda krenuo da skace na sudiju, pa dobije tehnicu, i nastavlja ne smiruje se, pa ga sudija iskljuci, i kad je izlazio sa terena zakaci se sa navijacem, umalo da se pobiju, ma ordinarna seljacina jbt.
Sherlock:Ne lupaj, kad je Vujosevic uradio tako nesto.

Ma ne stvarno, vise nije u redu. Prekardasio je sve mere i presao sve crte. Ovo majmunisanje mora drasticno da se sankcionise.68Mustang428CJ:Rekoh da je ucio.
Ali je izgleda naucio vise nego sto treba.![]()
:shock: No comment.Poludim od nepravde!
V. PRERADOVIĆ, 5. april 2007
LAKO zapaljivi temperament Milana Gurovića eksplodirao je već na premijeri Superlige u Železniku. Kao i u polufinalu Kupa Koraća, as Crvene zvezde derbi sa FMP završio je među navijačima posle tehničke greške zbog prigovora, a potom i isključenja u trenutku kada se uputio prema sudiji Draganu Neškoviću.
- Nisam krenuo da ga udarim, hteo sam da se raspravimo - priča Gurović za "Novosti", dan posle utakmice obeležene skandaloznim suđenjem, koje je sa 84 lične greške osujetilo svaki pokušaj da košarka bude u prvom planu. - Svi su na televiziji mogli da vide šta rade srpske sudije, ne samo taj Nešković, već 99 odsto naših arbitara. Cenjeni su u Evropi, sude Fajnal-for Evrolige, a ovde rade šta hoće. Zašto ne sviraju isto? Kako je moguće da budem MVP i najbolji strelac Jadranske lige i ULEB kupa, u kojem igraju ekipe kao što su Real i Uniks, bez ikakvih incidenata. Onda dođu srpske sudije i dižu "onu stvar" na mene. Zato sam poludeo. Ne kažem da bi trebalo da budem zaštićen, ali nikad nisam doživeo da pet igrača izađe sa pet faulova, na kraju su nam Stjuart, Popović i Mišanović igrali na pozicijama od "tri" do "pet". O čemu pričamo, o korektnom suđenju? I mi smo ljudi od krvi i mesa, ja sam emotivac i teško podnosim nepravdu.
* Zbog čega naše sudije ne primenjuju evropske kriterijume?
- Zbog više sile! Sve ću reći kada budem odlazio iz Zvezde, prozvaću svakog po imenu i prezimenu. Sada ne želim, ne ide mi u korist. Stvari nisu crveno-bele, već crno-bele.
* Da li ste svesni da u javnosti gradite o sebi sliku konfliktnog igrača?
- Šta god uradi Gurović, ništa lepo neće govoriti. Vest o tome da sam MVP bude zaokružena negde u ćošku novinske strane, ako popreko pogledam sudiju, eto skandala. Kada ubacim 25 poena, komšija mi kaže da nisam dobro igrao. Kriv sam, žao mi je što sam ostavio drugove na cedilu, ali mi je drago što su pokazali da imaju karakter, da mogu i bez mene da se nose sa odličnim rivalom na vrućem terenu.
* Zašto ste ušli u sukob s ljudima na tribinama?
- Klasika, vređali su mi ženu, kćerku... Trebalo je da budu izbačeni iz dvorane. Takve stvari me čekaju na svim gostovanjima. Naš najbolji sudija Ilija Belošević obećao mi je da će prazniti deo tribine u takvim situacijama, videćemo da li će biti ispunjeno.n
KANCELARIJA NAŠE LIGE KAZNILA MILANA GUROVIĆA
I SUSPENZIJA I 2.000 EVRA
KANCELARIJA Naše Sinalko lige saopštila je u četvrtak da je igrač Crvene zvezde Milan Gurović kažnjen zabranom igranja u sledećoj utakmici Superlige protiv Mega ishrane, zbog nesportskog ponašanja u meču sa FMP. Osim toga, sankcionisan je i novčanom kaznom od 2.000 bodova (evra) zbog dosuđenih grešaka, tehničke i diskvalifikujuće.
Košarkaš Mega ishrane Milovan Raković platiće 200 evra zbog dosuđene tehničke greške u duelu s Partizanom, dok je pomoćni sudija, koji nije došao na meč, upozoren da će biti suspendovan do kraja sezone, ukoliko se to ponovi.n
Sherlock::shock: No comment.
Retardirana seljacina, koja misli da je uvatila Boga za muda, samo zato sto je uvalila 2 trojke Amerikancima.
Ovog puta nije pljunuo sudiju, napreduje. Kazna je mala, trebalo mu je rebnuti nekoliko meseci suspenzije.
Evo kako se Gurović ovde nalupao. Kada je on isključen uopšte nije bila napeta atmosfera već je on doprineo da takva bude, svojim ponašanjem koje ne dolikuje jednom sportisti. Pa ne može da govori o tome kako su samo Zvezdi suđene lične greške i da su centri morali da igraju na poziciji 3. Ti prekršaji koji su kasnije suđeni učestalije i nisu posledica njegove nervoze jer je on već bio van igre. To je ključna stvar. Bilo je mnogo "jakih" faulova na utakmici, a i igrala su se 2 produžetka. I šta je tu čudno da izađe 10 igrača van igre zbog 5 ličnih kada se zna da su penal završnice bile na kraju sva tri 3 dela igre koja su odlučivala pobednika. Na primer, najbolji strelac FMP-a je Teodosić je takođe dobio 5 ličnih i FMP je u produžcima bio na ivici poraza jer su prosto bili obezglavljeni jer nije imao ko da pogodi sa distance u drugom produžetku. Ako se uzme u obzir da nema ni Rašića, na toj poziciji pleja je igrao igrač kome ni ime nisam zapamtio. I to nema veze znači. Gurović može da pravi incidente, a sudije okrivljuje što je Zvezda igrala u finišu bez pozicije 3. Pa gde je bio on da stane tu i pomogne svojim saigračima?????- Nisam krenuo da ga udarim, hteo sam da se raspravimo - priča Gurović za "Novosti", dan posle utakmice obeležene skandaloznim suđenjem, koje je sa 84 lične greške osujetilo svaki pokušaj da košarka bude u prvom planu. - Svi su na televiziji mogli da vide šta rade srpske sudije, ne samo taj Nešković, već 99 odsto naših arbitara. Cenjeni su u Evropi, sude Fajnal-for Evrolige, a ovde rade šta hoće. Zašto ne sviraju isto? Kako je moguće da budem MVP i najbolji strelac Jadranske lige i ULEB kupa, u kojem igraju ekipe kao što su Real i Uniks, bez ikakvih incidenata. Onda dođu srpske sudije i dižu "onu stvar" na mene. Zato sam poludeo. Ne kažem da bi trebalo da budem zaštićen, ali nikad nisam doživeo da pet igrača izađe sa pet faulova, na kraju su nam Stjuart, Popović i Mišanović igrali na pozicijama od "tri" do "pet". O čemu pričamo, o korektnom suđenju? I mi smo ljudi od krvi i mesa, ja sam emotivac i teško podnosim nepravdu.