Kineski horoskop i nas

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala! Ipak je to (nick) moj pravi astro vladar :-)
Video sam da se uglavnom zmajevi, zmije, tigrovi i majmuni hvale od njihovih znakova...

Pa Zmaj odgovara Ovnu, Majmun -Lavu pa onda nije ni čudno
Tigar je Vodolija, a hvali se jer je opasan, jak i sama životinja je za poštovanje
A Zmije su pune sebe jer nas Kinezi obožavaju!
Posebno žene a to dobija na težini jer Kinezi baš ne poštuju naš pol
A Zmija je u svim mitologijama duboko štovana
Ja i ovako volim zmije i vrlo lep odnos imam sa njima-mislim na prave, životinje

Hvala! Ipak je to (nick) moj pravi astro vladar :-)
Video sam da se uglavnom zmajevi, zmije, tigrovi i majmuni hvale od njihovih znakova...

pa ko bi se hvalio da je kokoska,svinja :lol: konj tu i tamo..salim se svaki znak je na svoj nacin dobar/ los,ali cinjenica je da zmija odskace od ostalih..cak i kada se uporede zmaj i zmija,zmaj podpada pod zmijin uticaj,zmaj je glamur,spoljasnost,snaga,a zmija i fizicka/duhovna snaga,mudrost,pronicljivost,zdravlje itd.. za god zmije se uglavnom vezuju neke promene,mada 2013 i nije bila neka god barem meni..al eto 2013 je bio pocetak krize u UKR sto je kasnije preraslo u sukob

pa ko bi se hvalio da je kokoska,svinja :lol: konj tu i tamo..salim se svaki znak je na svoj nacin dobar/ los,ali cinjenica je da zmija odskace od ostalih..cak i kada se uporede zmaj i zmija,zmaj podpada pod zmijin uticaj,zmaj je glamur,spoljasnost,snaga,a zmija i fizicka/duhovna snaga,mudrost,pronicljivost,zdravlje itd.. za god zmije se uglavnom vezuju neke promene,mada 2013 i nije bila neka god barem meni..al eto 2013 je bio pocetak krize u UKR sto je kasnije preraslo u sukob
Godina Zmije je uvek skoro dobra
A jes, Zmaja šarmiramo....
svaki znak je dobar naravno....
mada nismo pomenuli naše mane, red bi bio - posesivne, ljubomorne a švaleri

kako to kod zmija biva- sve je u velicini :cool: i u prirodi velike zmije jedu manje krokodile i kajmane..i obrnuto.
Joj znam! Zmije su uglavnom kanibali, mnoge se hrane drugim zmijama i gušterima, malo zastrašujuće.......
Ja sam ovo, Kobra pljuvačica, šljiskam otrov pravo u oči, mada sam nekad i Udav :zcepanje:
cobra-spitting-venom-1.gif

pa da ako pricamo o zenama-zmijama onda su uglavnom otrovnice u pitanju..:lol: kombinacija z-z moze uspeti,ali je prilicno burno
pravilo je da se dve zmije ne upuštaju u ozbiljne veze jer znaju sve fazone od ovog drugog, i jedna drugu dave - bukvalno, postavljaju zamke i zagonetke i uživaju gledajući kako ih druga Zmija pametno rešava.....al, ne može dve gazde u kući....:zcepanje:
al se zato odlično kapiraju i međusobno uvažavaju, odane su jedna drugoj, mada ne fizički, jer kao što rekoh, švaleri smo i zavodnici....dok nas ne ufati neki dominantni Pacov ili Zmaj
Po meni, treba Petla birati
Petao i Zmija - Abraxas - duh i materija, Bog i Đavo

Evo mene sa Džoom, divnim boa konstriktorom od jednog mog učenika
Tad sam imala običan telefon, pa je rezolucija loša, a aparat se nisam setila da ponesem
dsc00060-1.jpg

dsc00061-1.jpg

- - - - - - - - - -

zar da dozvolim da mi kokos komanduje?! :cool::mrgreen: ili covpa..i jedni i drugi su samo obroci
e probaj da pojedeš Pacova - ja probala, zapeo mi u grlu :zcepanje:
ne komanduje stvarno - pustiš ih u iluziji da to rade

Back