Pan Horus
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Nisam znao da funkcioniše i kineski horoskop tako, vrlo moguće :-).Pa Zmija ti je možda Saputnik, nešto kao Ascendent, isto se određuje po satu rođenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao da funkcioniše i kineski horoskop tako, vrlo moguće :-).Pa Zmija ti je možda Saputnik, nešto kao Ascendent, isto se određuje po satu rođenja
Ako se ne varam, tigar:-), ali samoanalitičnost mi kaže da mi je zmija bliža :-)
zmija i tigar = totalno razliciti,ali postuju jedan drugog,tu su sa pogleda na zivot ideoliski protivnici koji se medjusobno postuju.
Mada, prema nekoj analogiji koju sam pronašao na netu, znak zmija odgovara mom "zapadnom" astrološkom znaku, tako da možda je to poveznica neka:-)Tigar je vrlo opasan za Zmije!
Mada lično nemam loša iskustva sa njima, al on je jedan od retkih na koje naše moći ne deluju
U sukobu, Zmija bi nagraisala
Bik?Mada, prema nekoj analogiji koju sam pronašao na netu, znak zmija odgovara mom "zapadnom" astrološkom znaku, tako da možda je to poveznica neka:-)
Tigar je vrlo opasan za Zmije!
Mada lično nemam loša iskustva sa njima, al on je jedan od retkih na koje naše moći ne deluju
U sukobu, Zmija bi nagraisala

Jao jesu, setih se sad nekih Tigrovada bas tako,mada ima tu nekih aspekata..dobra su spona za svaleraciju i nista vise-nista manje tako vele Kinezi![]()

A ja nekih zmijica, ups... :-)Jao jesu, setih se sad nekih Tigrova![]()
imaš ubedljivo najbolji nick na KrstiA ja nekih zmijica, ups... :-)

Hvala! Ipak je to (nick) moj pravi astro vladar :-)imaš ubedljivo najbolji nick na Krsti
Tigrovi su vrlo moćan znak, al su zahebani, posebno žene
Hvala! Ipak je to (nick) moj pravi astro vladar :-)
Video sam da se uglavnom zmajevi, zmije, tigrovi i majmuni hvale od njihovih znakova...
Ja i ovako volim zmije i vrlo lep odnos imam sa njima-mislim na prave, životinje
Ja ih poštujem, ali preferiram da sam na distanci.... Bolje je tako, uželiš ih se posle. :-)
Hvala! Ipak je to (nick) moj pravi astro vladar :-)
Video sam da se uglavnom zmajevi, zmije, tigrovi i majmuni hvale od njihovih znakova...
konj tu i tamo..salim se svaki znak je na svoj nacin dobar/ los,ali cinjenica je da zmija odskace od ostalih..cak i kada se uporede zmaj i zmija,zmaj podpada pod zmijin uticaj,zmaj je glamur,spoljasnost,snaga,a zmija i fizicka/duhovna snaga,mudrost,pronicljivost,zdravlje itd.. za god zmije se uglavnom vezuju neke promene,mada 2013 i nije bila neka god barem meni..al eto 2013 je bio pocetak krize u UKR sto je kasnije preraslo u sukobGodina Zmije je uvek skoro dobrapa ko bi se hvalio da je kokoska,svinjakonj tu i tamo..salim se svaki znak je na svoj nacin dobar/ los,ali cinjenica je da zmija odskace od ostalih..cak i kada se uporede zmaj i zmija,zmaj podpada pod zmijin uticaj,zmaj je glamur,spoljasnost,snaga,a zmija i fizicka/duhovna snaga,mudrost,pronicljivost,zdravlje itd.. za god zmije se uglavnom vezuju neke promene,mada 2013 i nije bila neka god barem meni..al eto 2013 je bio pocetak krize u UKR sto je kasnije preraslo u sukob
Uf kako bih volela da držim zmiju, al imam jake razloge protiv:
1. Poješće mi mačku
2. Mama ih se bolesno plaši
3. Hrane se prvenstveno ŽIVIM miševima, a ja volim miša
4. Ako je mala zmija poješće mačka nju
i u prirodi velike zmije jedu manje krokodile i kajmane..i obrnuto.Joj znam! Zmije su uglavnom kanibali, mnoge se hrane drugim zmijama i gušterima, malo zastrašujuće.......kako to kod zmija biva- sve je u velicinii u prirodi velike zmije jedu manje krokodile i kajmane..i obrnuto.

kombinacija z-z moze uspeti,ali je prilicno burnopravilo je da se dve zmije ne upuštaju u ozbiljne veze jer znaju sve fazone od ovog drugog, i jedna drugu dave - bukvalno, postavljaju zamke i zagonetke i uživaju gledajući kako ih druga Zmija pametno rešava.....al, ne može dve gazde u kući....pa da ako pricamo o zenama-zmijama onda su uglavnom otrovnice u pitanju..kombinacija z-z moze uspeti,ali je prilicno burno

ili covpa..i jedni i drugi su samo obroci
e probaj da pojedeš Pacova - ja probala, zapeo mi u grluzar da dozvolim da mi kokos komanduje?!ili covpa..i jedni i drugi su samo obroci

Ja jednog tvog vršnjaka, al je mnogo žilav i teško se varikoga biste vi to da jedete?![]()

Ja jednog tvog vršnjaka, al je mnogo žilav i teško se vari
a i brz je pa se ne da lako savatati![]()
e dala sam sve od sebe.....onda ga samo dovoljno zainteresuj i brzace u tvom pravcu...![]()