RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 40.436 27.12.2023. u 15:32 - Kažu da morate imati osobu koja će vam uništiti telefon ako vam se nešto desi #1 da li ste ikad o tomE razmislili? da li ste nekog ovlastili ko da vam polupa telefon!?
M Meliot Elita Poruka 21.130 27.12.2023. u 16:06 - Kažu da morate imati osobu koja će vam uništiti telefon ako vam se nešto desi #2 Ma može neko da lomi koliko hoće, mislim da gotovo sav ljudski internet istorijat stoji u Gugl memoriji tamo negde u Americi.
Ma može neko da lomi koliko hoće, mislim da gotovo sav ljudski internet istorijat stoji u Gugl memoriji tamo negde u Americi.
Manga Hilux Stara legenda Moderator Poruka 80.015 19.01.2024. u 19:29 - Kažu da morate imati osobu koja će vam uništiti telefon ako vam se nešto desi #3 Meliot: Ma može neko da lomi koliko hoće, mislim da gotovo sav ljudski internet istorijat stoji u Gugl memoriji tamo negde u Americi. Kliknite za proširenje... da , tačno je to, ali msm sa se naslov odnosi na najbližu rodbinu , poslovne prijatelje, lažni prijatelji , koji bi se rado dokopali tog telefona
Meliot: Ma može neko da lomi koliko hoće, mislim da gotovo sav ljudski internet istorijat stoji u Gugl memoriji tamo negde u Americi. Kliknite za proširenje... da , tačno je to, ali msm sa se naslov odnosi na najbližu rodbinu , poslovne prijatelje, lažni prijatelji , koji bi se rado dokopali tog telefona
M Meliot Elita Poruka 21.130 19.01.2024. u 19:56 - Kažu da morate imati osobu koja će vam uništiti telefon ako vam se nešto desi #4 Manga Hilux: da , tačno je to, ali msm sa se naslov odnosi na najbližu rodbinu , poslovne prijatelje, lažni prijatelji , koji bi se rado dokopali tog telefona Kliknite za proširenje... Ja zato brišem idmah iz telefona sav kompromitujući materijal jer se telefon može i izgubiti.
Manga Hilux: da , tačno je to, ali msm sa se naslov odnosi na najbližu rodbinu , poslovne prijatelje, lažni prijatelji , koji bi se rado dokopali tog telefona Kliknite za proširenje... Ja zato brišem idmah iz telefona sav kompromitujući materijal jer se telefon može i izgubiti.