Da li vam se nekad pričinjava da vam telefon vibrira u džepu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.095
Image2.jpg

Pogledajte prilog 1592416

To ne, ali povremeno tripujem da/ili stvarno čujem odlazeće i dolazeće poruke, i to samo u svojoj sobi u određeno doba dana.
Ne znam kako bih opisala... zvuk je ono nešto: "Tiiing."... "Tiiing."
Čeprkam nešto, a taj zvuk je prisutan po par sati dnevno.

To se zove fantomska vibracija. Veoma rasprostranjen fenomen i problemcic, ako tako mogu da kazem, a da ne budem lose shvacena. Obicno se javlja kao rezultat anksioznosti, stresa. Obicno takav problem imaju ljudi koji veci deo vremena provode uz telefon, pa mozak na neki nacin pogresno tumaci neke osecaje na kozi ka vibraciju televona, iako isti zapravo ne vibrira.

To se zove fantomska vibracija. Veoma rasprostranjen fenomen i problemcic, ako tako mogu da kazem, a da ne budem lose shvacena. Obicno se javlja kao rezultat anksioznosti, stresa. Obicno takav problem imaju ljudi koji veci deo vremena provode uz telefon, pa mozak na neki nacin pogresno tumaci neke osecaje na kozi ka vibraciju televona, iako isti zapravo ne vibrira.
Ja ne visim na tel ali mi je skoro uvek u džepu. Mislim da se stvara neki refleks jer mi se desi da osetim vibraciju a telefon mi uopšte nije u džepu

Back