Da li vam se ikada ostvarilo maštarenje?

Oduvek sam se divio onima koji znaju u 3. osnovne da hoće da budu, recimo, doktori i onda stvarno postanu.

Ja nisam imao pojma šta oću
Ja sam imala pojam i želju šta hoću, shvatila sam da je to nemoguće i to shvatanje me nije "ubilo", samo mi je pomoglo da budem snažnija i realnija....mada, smatram da deca treba što duže da budu mala, nevina bića sa puno želja, osmeha i naivnosti...

Ja sam imala pojam i želju šta hoću, shvatila sam da je to nemoguće i to shvatanje me nije "ubilo", samo mi je pomoglo da budem snažnija i realnija....mada, smatram da deca treba što duže da budu mala, nevina bića sa puno želja, osmeha i naivnosti...
Mene je nacin odrastanje od nekog doba poceo da okrece na suprotnu stranu.Srecom ne na losu,a zamalo je moglo biti.Medjutim okrenulo se kako treba.Otisao sam od kuce sa nepunih 20 godina i sa nepunih 22 se zaposlio.Srecom tada je bilo primanje radnika dosta tu gde sam poceo da radim.Jeste bilo iz pocetka tesko,ali se polako naviknes.Doduse bilo je tesko do penzije,ali kada se setim,ne bih nista menjao.

Jeste, više od jednog.

...ima ih još par koji čekaju svoj trenutak. ;)

Neki snovi su postali mora, neki neispunjeni. Nikada nije sve sjajno.
svi snovi se ispunjavaju, dal dan-dva kasnije il tri-cetiri decenije kasnije..........Odatle onaj fenomen da nam je "nesto" poznato, vidjeno, al ne znamo gde i kada...........ustvari, "to" je vidjeno u nasim davnim snovima a "realizovano" je decenijama kasnije, onda, kada su ti snovi odavno pali u zaborav.

svi snovi se ispunjavaju, dal dan-dva kasnije il tri-cetiri decenije kasnije..........Odatle onaj fenomen da nam je "nesto" poznato, vidjeno, al ne znamo gde i kada...........ustvari, "to" je vidjeno u nasim davnim snovima a "realizovano" je decenijama kasnije, onda, kada su ti snovi odavno pali u zaborav.
A, to je to....ja sam postala balerina, samo mi to još nije jasno, pošto se nisam probudila....ili nisam zaspala...ili sam se realizovala, ali ne znam, možda sanjam....a možda sam se prisetila zaborava ..

Ima i onih koji svesno sanjaju šta žele, ali se snovi ne ostvaruju....
ostvarice se, mozda i posle 20 godina.........naravno, ako nisi sanjala kako na azdaji letis preko neba.
Uostalom, postoji najjednostavniji nacin da se u to uveris. Zapisuj jedno vreme te snove, citaj ih povremeno, ako treba i godinama, i uverices se da su se svi, pre ili kasnije, ostvarili..........neki cak i posle 50 godina.

ostvarice se, mozda i posle 20 godina.........naravno, ako nisi sanjala kako na azdaji letis preko neba.
Uostalom, postoji najjednostavniji nacin da se u to uveris. Zapisuj jedno vreme te snove, citaj ih povremeno, ako treba i godinama, i uverices se da su se svi, pre ili kasnije, ostvarili..........neki cak i posle 50 godina.
Da, slažem se. Ali, ovde je tema mašta i želja, a ne bukvalno snovi....

Back