salko dinamitas
Domaćin
- Poruka
- 4.470
Meni sve nestaje srecom zena sve nadje u sekundi nevjerovatno.Da li vam nestaju stvari po kući?
Po principu, siguran si da imaš, čak i znaš gde je, a ono međutim jok.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sve nestaje srecom zena sve nadje u sekundi nevjerovatno.Da li vam nestaju stvari po kući?
Odavno imam teoriju da sve te stvari koje ne mogu da nadjem prelaze privremeno u drugu dimenziju, a onda kad se vrate iz druge dimenzije onda ih primetim kad trazim nesto drugo. Skoro mi je nestala stvar koja nije manja od 30cm. Medjutim, nigde je nema, ma ni za lek. Morao sam na kraju da kupim alternativu a vrlo dobro znam da ce negde da iznikne kad se vrati sa drugodimenzionalnog puta.Da li vam nestaju stvari po kući?
Nisu to gremlini, to je crno dete, treba ga oterati u Šišatovac.Mali gremlini cesto premestaju stvari sa jednog mesta na drugo. Svaka kuca ih ima, krecu se nocu i veoma su brzi..
Ti mali dlakavi zajebanti...
Ovo se i meni redovno dešava.Odavno imam teoriju da sve te stvari koje ne mogu da nadjem prelaze privremeno u drugu dimenziju, a onda kad se vrate iz druge dimenzije onda ih primetim kad trazim nesto drugo
Ne nestaju mi,ali uvek kada trazim je negde u nekom zadnjem cosku.Nikad u vidokrugu.Mnogo puta mi se desi da nadjem posle nekoliko dana,kada mi ne treba.Da li vam nestaju stvari po kući?