Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Ti pripadas sekti sa sedistem u Palmoticevoj. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne postoji nikakav Niš, Beograd a ni Srbija koji su više tvoji nego moji. Imam prava da 'okupiram' Beograd isto toliko koliko i ti.
Зезно си се ја не припадам Јошкиној СЕКТИ!
Imas prava ali da se ponasas kao gost, a ne da se raspojasas i nameces svoja pravila.
Ето ... сад је Јошка секта, а до скоро си овде причала да ти је Јошка као брат
МОЛИМ?
Ало бре ЖЕНО такве говоре можеш да шириш само на тој СВОЈОЈ ЛИВАДИ !
Нико овде са Космета у Србији није ГОСТ него СВОЈ НА СВОМЕ а ти можеш бити на своме само на тој ЛИВАДИ са које никада ниси ни отшла!
Продали су сву земљу на КиМ, покуповали су станове у Београду, Новом Саду и Нишу и поотварали приватне фирме, тиме нам диригујући услове под којима ћемо да радимо ...
Не лажи демократо него ми кажи коју си ти ЛИВАДУ ПРОДАО а очигледно никада са ње ниси ни отишао

А која је то МОЈА СТРАНКА?
'Ajde dosta. Neka kultura mora da se zna. I red.
Tебе треба послати на одмор, мајке ми.... Много радиш![]()
umori i mene ova Komunistkinja i Mita sto joj podilazi, a sve kao ne voli komuniste.
Pa jeste, na mene mislis kad kazes da sam u komunizmu stekla stan i da sam odnekud dosla. Pa sta i ako sam dosla. Takvi i treba da se sele svudapo svetu, svuda su dobrodosli.
A ti se hvalis i hvalis sa tim tvojim dedom i kad te niko ne pita!
Deda pa deda! Moj deda je bio knez!

а после мене нападаш да се хвалим...
Uh,umori i mene ova Komunistkinja i Mita sto joj podilazi, a sve kao ne voli komuniste.
Laku noc VE zelim.
Laku noc, nadam se da neces sanjati livade.![]()
Чуј Срби са Космета теба да се понашају у Србији као ГОСТИ !Па где то има толико МРЖЊЕ И ЗЛОБЕ према сопственом народу!
Imas prava ali da se ponasas kao gost, a ne da se raspojasas i nameces svoja pravila.
Imam prava da se ponašam kako ja hoću pod uslovom da ne kršim zakon. Gost mogu biti samo kada me pozoveš na kafu i dođem u tvoj stan.
Valjda necu.![]()