Kako upoznati nekog u supermarketu?

Upoznavanje na takvom merstu ozenjenih/udatih je zbog buduce ljubavi? Daj, neko ce da rizikuje brak/vezu zbog intezivno provedenog vremena sa domacicom koju je upoznao u Rodi, to se svodi samo na sex na brzaka. Ok, mozda ta domacica misli da ce takvom vezom da pobegne iz braka koji je guisi.

Moja drugarica je razvedena i ima pravo da se upoznaje a valjda oženjeni nisu tolika vango pa da se guraju medju single osobe

Ha‼️

Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….

Gledam i kazujem “meni ne treba”

Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”

Ajde?

Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje

Kažem lepo “nemoj me zezati”

Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji

Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?

Pogledajte prilog 1612748

to je ideja svingerasa...bjezi ti od te drugarice..:mrgreen:

Moja drugarica je razvedena i ima pravo da se upoznaje a valjda oženjeni nisu tolika vango pa da se guraju medju single osobe
Aaaa, pitas za drugaricu, tako kazi...

Ima pravo svako da na bilo koji nacin upoznaje nekoga drugoga. Isto tako nemas prava da osudjes nekoga ko je ozenjen da se gura medju razvedene zene ( i obrnuto), njihov izbor i njihov pristanak na takvu kombinaciju. No, zaposleni muskarci/zene su u frci, zuris sa posla kuci, trcis da uzmes nesto za klopu uz put ako nemas vec nesto spremno ili u frizideru, onda kuci da to spremis, da operes sudove.... ode bre ceo dan te nemas vremena da pokazujes ananas zenama/muskarcima u supertmarketu. I kad pogledas, bas u svakom supermarketu je popdne neka takva frka, svi su uzurbani, svi zure da sto pre zavrse i dokopaju se kuce, nema se tu vremena da obrces i gledas tudje ananase.

Dok je pre podne atmosefera u supermarketu mirna, zene/muskarci mnogo opustenije kupuju, guraju polako kolica i gledaju sta kupuju, gledaju da li je neko okrenuo ananas i upustaju se u pricu. Doduse mnogo veci je broj zena nego muskaraca pa te zene imaju suzen izbor kome ce okrenuti ananas, no daj sta das, to je deviza (da ne koristim onu staru "od birachice nema je.ba.chice"). Obicno su te zene domacice pa tu pravi svaleri bunare, nadju neku koja je nezadovoljna u braku, muz joj recimo kamiondzija pa po 20 dana vozi do SveCke, imaju zicer za sex varijantu.

Povodom razvedenih zena, posto sam svojevremeno u Srbiji radio u relativno velikom preduzecu nagledao sam se ko zna koliko takvih kombinacija: zena kaze da je nezadovoljna u braku, to se odmah procuje po firmi i evo ih odmah brizne muske duse da ih teshe, u krevetu ali da niko ne zna. A kad se cuje da je neka sveze razvedena red onih koji bi da se omaste je poprilican, nadmetanje kao u zivotinjskom krdu oko "slobodne". Pa je tako jedna moja drugarica sa studija sa kojom sam kasnije radio u tom preduzecu odmah po razvodu dobila 10-tak ponuda za sex-varijante (ali da niko ne zna) od ozenjenih muskaraca iz preduzeca. Cak ju je pozvao direktor, kao fol, na razgovor oko posla da bi je otvoreno pitao da sa njim izadje posle posla sa recima "ti si zgodna zena, sad si usamljena pa mi je zao da te takvu gledam".

Poslednja izmena:

Back