Kako upoznati nekog u supermarketu?

Upoznavanje u supermarketu u vreme interMeta, drustvenih mreza i namenskih sajtova za upoznavanje deluje blago receno smesno i teski anticki raritet. Moj rodjeni brat upoznao svoju zenu jos 2000-te na interMetu, na mirc-u (u ta vremena, jos pre krstarice, to je bila chat platforma gde su ljudi cakulali), iako je on ziveo kod starog Mercatora a ona nekih 500m dalje u 6 kaplara. Tad smo ga svi zezali u fazonu "jbt, nesposoban si da nadjes ribu uzivo pa si morao preko interMeta", 10 godina kasnije bar pola ljudi koje sam znao tako su nalazili devojke, buduce zene, svalerke, danas retko ko se upozna uzivo... a kamoli u supermarketu, cak i uz pomoc obrnutog ananasa.

Beš interMet mogu ti na pričati sve i svašta 🤷🏻‍♀️

Za upoznavanje je real svijet a ne ovo na struju

Beš interMet mogu ti na pričati sve i svašta 🤷🏻‍♀️

Za upoznavanje je real svijet a ne ovo na struju
A u realnom zivotu ti ne mogu slagati da imaju diplomu Oxforda? Ili da su nezni, puni ljubavi, da postuju zene i redovno idu na posao od 8-16.00h?
OK, online ti mogu poslati fotografiju Breda Pita pa ces biti srecna zasto se takav lik uhvatio na tvoj lepak ali vec prilikom gledanja njegovog profila na mrezama videces da ne izgleda tako... a kad tad mora doci i do vidjenja uzivo, pa ces saznati istinu, sa tim da vec nesto znas o njemu (naravno ako je iskren bar u delu price).

A u realnom zivotu ti ne mogu slagati da imaju diplomu Oxforda? Ili da su nezni, puni ljubavi, da postuju zene i redovno idu na posao od 8-16.00h?
OK, online ti mogu poslati fotografiju Breda Pita pa ces biti srecna zasto se takav lik uhvatio na tvoj lepak ali vec prilikom gledanja njegovog profila na mrezama videces da ne izgleda tako... a kad tad mora doci i do vidjenja uzivo, pa ces saznati istinu, sa tim da vec nesto znas o njemu (naravno ako je iskren bar u delu price).

I pre interneta žene su išle na posao a i muškarci

Dakle radili su

Sad imamo internet i narod poubija samoća

Razmisli malo o tome

Diplome nisu presudne da li vredis ili ne, čak se nedje mogu kupiti

Džaba nekome diploma ako nije naučio da se uhvati u koštac sa životom i svim izazovima koje ti pripremi

I pre interneta žene su išle na posao a i muškarci

Dakle radili su

Sad imamo internet i narod poubija samoća

Razmisli malo o tome

Diplome nisu presudne da li vredis ili ne, čak se nedje mogu kupiti

Džaba nekome diploma ako nije naučio da se uhvati u koštac sa životom i svim izazovima koje ti pripremi
Mislis li da su svi pre pojave interMeta bili srecni, u vezama, ozenjeni/udati, svi su bili druzeljubivi i prijatni? Paaa, nisu, bar onoliko koliko znam iz svog okruzenja iz '80-90-tih, i tad je bilo mnogo usamljenih, i tad je bilo ljudi koji nisu mogli da "ubodu" vezu a bogami ni sex, bilo je i tad neozenjenih/neudatih, i tad su u novinama postojali oglasi za upoznavanje, agencije za upoznavanje... samo tad nije bilo ovakvih mesta, foruma, drustvenih mreza, portala ili aplikacija gde si mogao napisati da si usamljen, nesrecan zato sto nemas nekoga da ti pere gace ili te goozi. A. bogami, i danas postoje firme gde se muskarci i zene mesaju, pa imaju mogucnost da se i tamo pokresu ili eventualno udju u ozbiljniju vezu - zapravo ja ne znam skoro nikoga da nije zaposlen, a u vreme pre 30-40 godina je bilo mnogo vise domacica, uzgred.

Taj zal za proslim vremenima znaci samo jedno - stari se.

Diplome su navedene samo kao primer, ljudi lazu i uzivo i na interMetu da imaju diplome, da su bili ovde ili onde, da vole ovo ili ono, da su ovo ili ono, jednostavno zele da se predstave u boljem svetlu. A pravog nekog ces mozda, kazem, mozda, upoznati tek posle vise godina, ako ga uopste i upoznas.

Ha‼️

Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….

Gledam i kazujem “meni ne treba”

Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”

Ajde?

Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje

Kažem lepo “nemoj me zezati”

Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji

Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?

Pogledajte prilog 1612748
Nikako

Mislis li da su svi pre pojave interMeta bili srecni, u vezama, ozenjeni/udati, svi su bili druzeljubivi i prijatni? Paaa, nisu, bar onoliko koliko znam iz svog okruzenja iz '80-90-tih, i tad je bilo mnogo usamljenih, i tad je bilo ljudi koji nisu mogli da "ubodu" vezu a bogami ni sex, bilo je i tad neozenjenih/neudatih, i tad su u novinama postojali oglasi za upoznavanje, agencije za upoznavanje... samo tad nije bilo ovakvih mesta, foruma, drustvenih mreza, portala ili aplikacija gde si mogao napisati da si usamljen, nesrecan zato sto nemas nekoga da ti pere gace ili te goozi. A. bogami, i danas postoje firme gde se muskarci i zene mesaju, pa imaju mogucnost da se i tamo pokresu ili eventualno udju u ozbiljniju vezu - zapravo ja ne znam skoro nikoga da nije zaposlen, a u vreme pre 30-40 godina je bilo mnogo vise domacica, uzgred.

Taj zal za proslim vremenima znaci samo jedno - stari se.

Diplome su navedene samo kao primer, ljudi lazu i uzivo i na interMetu da imaju diplome, da su bili ovde ili onde, da vole ovo ili ono, da su ovo ili ono, jednostavno zele da se predstave u boljem svetlu. A pravog nekog ces mozda, kazem, mozda, upoznati tek posle vise godina, ako ga uopste i upoznas.

Nije zal za proslim vremenima već je činjenica da ljudi koji su zdravi ne traže belaja sa neta

Sto bi upoznavanje sa interMeta bio belaj vise nego upoznavanje u firmi? Na stranu da ima stara sremacka poslovica "ne s.e.r.i oko kuce, moze se desiti da ugazis u to", odnosno ne treba imati veze u firmi, najcesce se zavrse lose.

ima neshto i u putu do firme

inache mislim da internetom kruzhe mnogi koji iskreno nisu normalni

Back