Kako upoznati nekog u supermarketu?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.955
Ha‼️

Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….

Gledam i kazujem “meni ne treba”

Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”

Ajde?

Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje

Kažem lepo “nemoj me zezati”

Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji

Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?

IMG_4042.jpeg

Pa spontano, onako pitaš nekog nešto bezveze možda vezano za neki artikal tamo pa ako osetiš da je osoba komunikativna i raspoložena onda malo razvežeš jezik i upustiš se u malo dublju konverzaciju (ako vidiš da nije samo hvala ili ok i produžiš dalje), mislim kako se ljudi "slučajno" upoznaju bilo gde.

Ha‼️

Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….

Gledam i kazujem “meni ne treba”

Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”

Ajde?

Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje

Kažem lepo “nemoj me zezati”

Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji

Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?

Pogledajte prilog 1612748
Bolje konzerva ananasa naopako.Ne onaj sa kockicama vec sa rupom.

Pa spontano, onako pitaš nekog nešto bezveze možda vezano za neki artikal tamo pa ako osetiš da je osoba komunikativna i raspoložena onda malo razvežeš jezik i upustiš se u malo dublju konverzaciju (ako vidiš da nije samo hvala ili ok i produžiš dalje), mislim kako se ljudi "slučajno" upoznaju bilo gde.
To sa pitanjima "neupucenih" kupaca o artiklu koji gleda je stara fora. Drzis kutiju necega kao blenes u kutiju a pogledas drugog kupca na koga bacas oci, i cim vam se pogledi sretnu neko stupa u akciju - komentarise taj proizvod. Posle price o artiklu ide prica o tome ko je iz kog kraja te da li cesto kupuje u tom marketu, o lepom/ruznom vremenu, iskomentarise se odeca onoga drugoga... i tajrad.

Hm?

Šta znam ali smatram da je ananas komjuniti single i uz to ovo možda pruža i mogućnost da se i stariji skapiraju

Nekako je skroz sweet

Kakva banana i krastavac to mi je nekako perverzno skroz

Šta fali ananasu ? Nije valjda toliko skup?
Sta je nego perverzija upoznavati nekoga u marketu. Ne upoznajete se zbog knjizevnih veceri nego zbog sexa. A koga mozes upoznati u samousluzi? Udate, ozenjene, porodicne ljude (da izuzmemo babe i dede i decu koju su roditelji poslali u trgovinu)... i njima je zajednicko da su zauzeti pa ako zele poznanstvo zele ga sa strane.

Sta je nego perverzija upoznavati nekoga u marketu. Ne upoznajete se zbog knjizevnih veceri nego zbog sexa. A koga mozes upoznati u samousluzi? Udate, ozenjene, porodicne ljude (da izuzmemo babe i dede i decu koju su roditelji poslali u trgovinu)... i njima je zajednicko da su zauzeti pa ako zele poznanstvo zele ga sa strane.

Ko kaže da zbog sexa ?
Biće valjda i sexa tamo nedje za dva tri mjeseca ali se trebaju najprije upoznati

Dje ti dečko živiš kad odmah polaziš od seksu ?

Ko kaže da zbog sexa ?
Biće valjda i sexa tamo nedje za dva tri mjeseca ali se trebaju najprije upoznati

Dje ti dečko živiš kad odmah polaziš od seksu ?
Upoznavanje na takvom merstu ozenjenih/udatih je zbog buduce ljubavi? Daj, neko ce da rizikuje brak/vezu zbog intezivno provedenog vremena sa domacicom koju je upoznao u Rodi, to se svodi samo na sex na brzaka. Ok, mozda ta domacica misli da ce takvom vezom da pobegne iz braka koji je guisi.

Sviđa mi se tema! :cvet:

Imam omiljene kasirke po supermarketima, i sve smo na "vojvodo-serdare, draga-slatka-mila" režimu, i nekad, bre, kao da se udvaramo jedna drugoj. I sama sam bila dugo jedna od njih pa znam kako se razbija monotonija svakodnevne rutine.
Volim vedrinu u ljudima i cenim ljubaznost, a osećam redovno i povratno pozitivnu energiju, čak i ako smo ustvari neznanci.
Obavezno se zapričam sa ponekom starijom gospođom tamo među testeninama i začinima, ali to nisu upoznavanja, nego ono: "Šta misliš, kako je ovo? Vredi li? Kako ti to koristiš/spremaš?"
Sa mlađim ženama proćaskam oko dezodoransa, omekšivača i sl.;
Na ulici mi se javlja previše ženskog sveta, i sve su mi poznate likom odnekud. Obično mislim da su to one moje iz neke kupovine...
Ustvari, volela bih da sam se sa svakom zvanično upoznala i da možemo ćaskati povremeno, isto onako, npr. u parku ili čak popiti kaficu zajedno.

Back