- Poruka
- 43.633
A u Njemačkoj kontam da treba ići u Rewe jer oni nemaju plavo voće.
Mada, sa druge strane, Lidl lohnt sich
Rewe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u Njemačkoj kontam da treba ići u Rewe jer oni nemaju plavo voće.
Mada, sa druge strane, Lidl lohnt sich
Upoznavanje na takvom merstu ozenjenih/udatih je zbog buduce ljubavi? Daj, neko ce da rizikuje brak/vezu zbog intezivno provedenog vremena sa domacicom koju je upoznao u Rodi, to se svodi samo na sex na brzaka. Ok, mozda ta domacica misli da ce takvom vezom da pobegne iz braka koji je guisi.
tražiš moje cenjeno mišljenje?
ne moraš da mi persiraš...više volim neformalno hm nego gospodin Hm...
malo mi bezveze to sa ananasom.. bolje staviti pakovanje toalet papira na glavu ..deluje blesavije ali radi posao...probaj![]()
extra je menjala gumeAjde?
I?
Znači još uvijek razmišljaš o prangiji...Pa ananas se jede zbog boljeg ukusa
mit, nazalost, smanjite ananas goji ima puno seceraZnači još uvijek razmišljaš o prangiji...
![]()
![]()
svrsis u casu malo soli bibera, vegetw kakav ananas xD
Ljubav i seks skraćeno Ljissta je Ijs? @RužnaKoLopov
ah ,izvinjavam se xD random sala
Ha
Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….
Gledam i kazujem “meni ne treba”
Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”
Ajde?
Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje
Kažem lepo “nemoj me zezati”
Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji
Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?
Pogledajte prilog 1612748

Upoznavanje u marketu u Srbiji se svodi na muvanje kasirki.
Aaaa, pitas za drugaricu, tako kazi...Moja drugarica je razvedena i ima pravo da se upoznaje a valjda oženjeni nisu tolika vango pa da se guraju medju single osobe
Ni to nije loše.Upoznavanje u marketu u Srbiji se svodi na muvanje kasirki.