Kako upoznati nekog u supermarketu?

Upoznavanje moze kako hoces, a sa ananasom ne bih znao kako....
Od kako su mi svi lopovi i bezobrazni , hoce me zene, a ja sam samo kulturan...
Ustvari da, onda sam ja sada malo bezobrazniji pa se zato lakse upoznajem....malo sam nekulturniji , ranije sam gledao svoja posla i bio uzdrzan, a sad me zabole, ako lane, lanem i ja....ko im ebe mater...
Ja cu nekog da ucim kulturi u Srbiji , necu....
Ali sa kasirkama sam jos uvek posebno kulturan osim onih koje kradu...a sa ostalima sam na max nivou , vise nego sa ovima sto kruziraju po objektu...
One su tu pod moranjem zato sam izuzetno pazljiv prema kasirkama i radnicama..., ako vidim da su smorne, malo ih razveselim, ako su pogubljene pomognem im da se nadju , ako vidim da vracaju vise novca nego sto treba saljem ih na pauzu od 10 min minimalno iako ne radim u marketu....ovako ih posaljem, pod obavezno....

Valjda nema vise toliko muskih u Srbiji pa su svi srozali kriterijum, ja nemam drugo objasnjenje , jer ne verujem da odjednom umeju da raspoznaju kulturnu osobu a do sada nisu umeli....

Moj najbolji drugar u Zemunu smuvao tako komsinicu iz susednog ulaza, njegov zadatak u porodici je da ide na oijacu subotom, zena mu bas i nije neka koja voli da seta. Tako on prepoznao zenu koja vukla neke cegere sa zimnicom, zna da je iz kraja pa da pomogne i prenese to nekih 400-500m koliko su od pijace. Popricaju oni tako i razidju su, nista ni u nagovestaju ali mi se on "pozali" kako mu padaju mracne misli o komsinici.

Sledece subote opet naleti na nju, ponudi je sa kafom i tu razvezu pricu, ona nezadovoljna brakom, muz joj vozi kamion cak u Rusiju pa ga nema po 3-4 nedelje (to je bilo negde 2006-07 jos). Otprati je on do ulaza i opet nista ali popodne kaze zeni da ide da seta po keju, ona naravno nece sa njim, a drugar se instalise ispred komsinicinog ulaza, pojavi se ona sa dzoginga, sta ima, itajrad, pozove ga unutra i zavrse u krevetu. Bio u sex varijanti sa njom 4-5 godina, kaze da mu to najbolji sex, sex iz maste. No razvela se i pocela je da ga pritiska pa je morao da prekine da ga zena ne bi provalila.

Nije iz samousluge ali jeste sa pijace...

Ha‼️

Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….

Gledam i kazujem “meni ne treba”

Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”

Ajde?

Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje

Kažem lepo “nemoj me zezati”

Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji

Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?

Pogledajte prilog 1612748
ubaci mu 2 anansa u korpu
to znači da želiš u dupe

Upoznavanje na takvom merstu ozenjenih/udatih je zbog buduce ljubavi? Daj, neko ce da rizikuje brak/vezu zbog intezivno provedenog vremena sa domacicom koju je upoznao u Rodi, to se svodi samo na sex na brzaka. Ok, mozda ta domacica misli da ce takvom vezom da pobegne iz braka koji je guisi.
Ima tu svega, najviše paljenja. Muzevi ih sa vremenom pomalo zapostavljaju, pa im to dodje kao neka predigra. Ima tamo i zapuštenih i debelih kasirki, pa kad si prijatan, ona se topi. Verovatno muž uveče ima da uživa😁😁😁

Moj najbolji drugar u Zemunu smuvao tako komsinicu iz susednog ulaza, njegov zadatak u porodici je da ide na oijacu subotom, zena mu bas i nije neka koja voli da seta. Tako on prepoznao zenu koja vukla neke cegere sa zimnicom, zna da je iz kraja pa da pomogne i prenese to nekih 400-500m koliko su od pijace. Popricaju oni tako i razidju su, nista ni u nagovestaju ali mi se on "pozali" kako mu padaju mracne misli o komsinici.

Sledece subote opet naleti na nju, ponudi je sa kafom i tu razvezu pricu, ona nezadovoljna brakom, muz joj vozi kamion cak u Rusiju pa ga nema po 3-4 nedelje (to je bilo negde 2006-07 jos). Otprati je on do ulaza i opet nista ali popodne kaze zeni da ide da seta po keju, ona naravno nece sa njim, a drugar se instalise ispred komsinicinog ulaza, pojavi se ona sa dzoginga, sta ima, itajrad, pozove ga unutra i zavrse u krevetu. Bio u sex varijanti sa njom 4-5 godina, kaze da mu to najbolji sex, sex iz maste. No razvela se i pocela je da ga pritiska pa je morao da prekine da ga zena ne bi provalila.

Nije iz samousluge ali jeste sa pijace...
Pitanje koje se postavlja je sta ustvari tvoj drugar trazi , seks, ljubav, dobrog saradnika, ili kuravu koja ce da ga zaebava..

Po ovom kako si opisao to lici na ono cuveno srpsko , ja sam go.vno pa mi treba go.vno od zene da moze da me trpi....

To jeste najcesca varijanta u Srbiji , samo je zalosno sto mnogi procerdaju zivote bas sa takvim pojedincima koji su cesti...
90% Srba zivi sa partnerom iz koristi i podnosenja a ne zato sto su kompatibilni....

Poslednja izmena:
Ha‼️

Bila sam sa drugaricom u supermarketu, jedna kolica ona i ja! Pogura ih malo ona i malo ja …pridje kolicima i smjeska se kaže da nema ananas u kolicima ….

Gledam i kazujem “meni ne treba”

Priča mi ona “ kod nas u španiji postoje supermarketi gde se ljudi upoznavaju”

Ajde?

Kaže da to funkcionise tako da stave ananas u kolica ali naopačke dakle zeleno na dole i to je znak da su otvoreni za upoznavanje

Kažem lepo “nemoj me zezati”

Kaže ona da ne zeza to kod njih zaista postoji

Kako vam se dopada ideja ? I dali smatrate da se to komotno može uvesti i u maxiju?

Pogledajte prilog 1612748
To je tacno i po meni dobra ideja.

Pa imas onda mnogo boljih ideja...
Vidis da se amerikanka naljutila sto je ako ti se svidi i hoces da joj odbijes bubrege zoves na kafu , kao jeftina je mnogo kafa....a mnogi nemaju ni za koka kolu da pozovu....

Spankinje i spanci su cudna kombinacija, one ih drze kao bikove, napete, a nabijaju im redovno rogove, a oni su toliko napaljeni da se to valjda slaze....
Otud je potrebno kres oznacavanje, kao semafor zurka samo banalnije....ne za vezu nego kao sto kamiondzije parkiraju kamion izmedju blokova pa im kuckaju domacice koje su kao sisle da bace smece.....sada je to mnogo razvijenije, jer studentkinje imaju zahteve da ih neko razvali a da nemaju nikakve emotivne nejasnoce....pa su vrlo podantne , dodjes kao kamiondzija ili stoper kamiondzije, tj drugar i dobijete veceru od cimerki , dobijete svako po tretman i ne postojite dok se guguce preko telefona sa nekim studentima, valjda momak za emociju ili udaju....ili sonja....

Tako da su domacice izvisile jer je ponuda mnogo manja od potraznje....

Kod svih tih kombinacija prvo sto radim je gledam da li je kres shema ili shema za upoznavanje.....Da se ne zaebavamo da preko tindera upoznala muza a sve slatko i pozrtvovano....Mislim ok nek se zeza tako 10 godina ako hoce, nije na meni da joj razbijam loncice....
I to fali kao podatak koji je vrlo vazan u ovoj prici...

:trlja::trlja::trlja::zeek::zeek::zeek:

► Izgled ananasa: Uvek nailazimo na odeću sa printom ananasa, posebno leti. Ali među insajderima, otisak ananasa ne samo da otkriva da vam se sviđa tropski, već i da ste svinger.

Pravilo važi, posebno na brodovima za krstarenje: svako ko nosi print ananasa nema ništa protiv da menja partnere. Naopako okrenut ananas na vratima kabine je posebno smeo jer su gosti ovde dobrodošli u svakom trenutku.

► The Ring of O: Da li volite nakit? Onda pazi! Prsten O se sastoji od jednostavnog prstena sa priveskom u obliku slova O. Koliko god komad nakita bio jednostavan, značenje iza njega nije. Koristi se kao simbol na BDSM sceni od 90-ih. Dominantni deo nosi prsten na levoj ruci, dok submisivni deo nosi prsten na desnoj ruci.

► Šalovi od tkanine: Vreme maramica od tkanine je prošlo, ali ako nosite šal, obratite pažnju u koji džep pantalona ga stavljate. Uz pomoć Hanki koda LGBTK zajednice, možete odrediti vaše seksualne preferencije.

Maramica ti je u levom džepu pantalona? Onda ste vi submisivni deo. Da li volite da preuzmete aktivnu i dominantnu ulogu? Zatim tkanina pripada u desni džep pantalona.
Boje takođe imaju posebno značenje: u insajderskim krugovima svetlo plava označava sklonost oralnom seksu, tamno plava želju za analnim seksom. Crni signali da ste zainteresovani za SM.

► Nosioci šešira oprez: Ako ne planirate krstarenje, već idete na planinarenje, u Norveškoj treba da se pridržavate sledećih pravila: Ako nosite crveni šešir, signalizirate drugim planinarima da ste odvedeni.

Međutim, ako ste slobodni i otvoreni za nova poznanstva, onda bi trebalo da izaberete zeleni šešir.

► Klasika: Prema tradiciji, dirndl mašna na desnoj strani označava da je nosilac oženjen. Ako vam je ovde potrebna mnemonika: burma se takođe nosi na desnoj ruci. Ako dama nosi svoju mašnu na levoj strani, onda je sama.

Ako odabere luk u sredini, onda signalizira: Moj status veze se tebe ne tiče!

► Cvetni simboli: Ono što je dirndl luk u Bavarskoj je cvet frangipani na Havajima. Ako žena nosi cvet iza levog uha, ona je zauzeta. Cvet iza njenog desnog uha znači da je sama.

Ima tu svega, najviše paljenja. Muzevi ih sa vremenom pomalo zapostavljaju, pa im to dodje kao neka predigra. Ima tamo i zapuštenih i debelih kasirki, pa kad si prijatan, ona se topi. Verovatno muž uveče ima da uživa😁😁😁
Upoznavanje u supermarketu u vreme interMeta, drustvenih mreza i namenskih sajtova za upoznavanje deluje blago receno smesno i teski anticki raritet. Moj rodjeni brat upoznao svoju zenu jos 2000-te na interMetu, na mirc-u (u ta vremena, jos pre krstarice, to je bila chat platforma gde su ljudi cakulali), iako je on ziveo kod starog Mercatora a ona nekih 500m dalje u 6 kaplara. Tad smo ga svi zezali u fazonu "jbt, nesposoban si da nadjes ribu uzivo pa si morao preko interMeta", 10 godina kasnije bar pola ljudi koje sam znao tako su nalazili devojke, buduce zene, svalerke, danas retko ko se upozna uzivo... a kamoli u supermarketu, cak i uz pomoc obrnutog ananasa.

Back