limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.078
Nocas sam sanjala lijep san.Steta sto nije java.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad su primedbe na rad moderacije u pitanju, nema sutra, vec odmah.bar ja tako radim, kada se desi da potonem ..kažem sebi ma ko hebe sve to..mislicu o svemu sutra
i treba..zasluzila siDanas posebno srećna![]()
Ја ћу лагано да напустим просторијуDanas sam se probudila ljuta,zašto pojma nemam. Ne znam kako ce biti danas oni s kojima se sretnem i podijelim ovaj dan![]()
Nešto si sanjala i zaboravila.Danas sam se probudila ljuta,zašto pojma nemam. Ne znam kako ce biti danas oni s kojima se sretnem i podijelim ovaj dan![]()
Nemam pojma,izbjegavacu drage ljude danasNešto si sanjala i zaboravila.
Још пола сата, јесу сви преживелиNemam pojma,izbjegavacu drage ljude danas![]()
Jedva. Bjezala sam koliko sam mogla al jedna se nije izvukla.Још пола сата, јесу сви преживели![]()
Mora da si sanjala nešto groznoDanas sam se probudila ljuta,zašto pojma nemam. Ne znam kako ce biti danas oni s kojima se sretnem i podijelim ovaj dan![]()
Немој сад да ми падаш, размишљај о новом чупавцу или чупавициNe znam nekako tužna od jutros, nadam se da će me proći uskoro. Htela da idem malo do Brda pa se setim da je zatvorena Požeška i odustadoh, za sad, možda odem negde popodne.
Мене је јуче цело преподне болела, тек после ручка је мало престало, а и наспавала сам се. Ко зна до чега је, ја ретко имам главобоље, а нисам приметила ни да се ти жалиш...убиће нас ова незима.nešto i nisam bas raspoložena ..a i glava me bolucka![]()
retko me boli glava ali pre neki dan i danas..kao i ti..ne znam zastoМене је јуче цело преподне болела, тек после ручка је мало престало, а и наспавала сам се. Ко зна до чега је, ја ретко имам главобоље, а нисам приметила ни да се ти жалиш...убиће нас ова незима.