limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 34.880
Nocas sam sanjala lijep san.Steta sto nije java.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad su primedbe na rad moderacije u pitanju, nema sutra, vec odmah.bar ja tako radim, kada se desi da potonem ..kažem sebi ma ko hebe sve to..mislicu o svemu sutra
i treba..zasluzila siDanas posebno srećna
Ја ћу лагано да напустим просторијуDanas sam se probudila ljuta,zašto pojma nemam. Ne znam kako ce biti danas oni s kojima se sretnem i podijelim ovaj dan
Nešto si sanjala i zaboravila.Danas sam se probudila ljuta,zašto pojma nemam. Ne znam kako ce biti danas oni s kojima se sretnem i podijelim ovaj dan
Nemam pojma,izbjegavacu drage ljude danasNešto si sanjala i zaboravila.
Још пола сата, јесу сви преживелиNemam pojma,izbjegavacu drage ljude danas
Jedva. Bjezala sam koliko sam mogla al jedna se nije izvukla.Још пола сата, јесу сви преживели
Mora da si sanjala nešto groznoDanas sam se probudila ljuta,zašto pojma nemam. Ne znam kako ce biti danas oni s kojima se sretnem i podijelim ovaj dan
Немој сад да ми падаш, размишљај о новом чупавцу или чупавициNe znam nekako tužna od jutros, nadam se da će me proći uskoro. Htela da idem malo do Brda pa se setim da je zatvorena Požeška i odustadoh, za sad, možda odem negde popodne.
Мене је јуче цело преподне болела, тек после ручка је мало престало, а и наспавала сам се. Ко зна до чега је, ја ретко имам главобоље, а нисам приметила ни да се ти жалиш...убиће нас ова незима.nešto i nisam bas raspoložena ..a i glava me bolucka
retko me boli glava ali pre neki dan i danas..kao i ti..ne znam zastoМене је јуче цело преподне болела, тек после ручка је мало престало, а и наспавала сам се. Ко зна до чега је, ја ретко имам главобоље, а нисам приметила ни да се ти жалиш...убиће нас ова незима.