limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.077
A ja se nesto danas citav dan mrznem.Noge ko ledenice.Данас је топло, и ноћас је било топло. Скувала сам се поред отвореног прозора.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se nesto danas citav dan mrznem.Noge ko ledenice.Данас је топло, и ноћас је било топло. Скувала сам се поред отвореног прозора.
Антикваријат су затворили, Просвета је проценила да није профитабилан, књиге су биле на распродаји, туга...нисам одавно прошла тамо, можда ипак нешто раде...
У Платоу су исто имали пар столова, било је кафе, препуно студената.
Где је та књижара о којој пишеш?
Баш бих отишла...
Мени су ноге увек топле, могла бих у летњим папучама по снегу ходати.A ja se nesto danas citav dan mrznem.Noge ko ledenice.
Да, на углу је била...вирни, баш би ме обрадовало да је још увек ту.Meni su sve te knjizare lepe. Ima jedna antikvarna u Kosovskoj, mozda bi te ona zanimala. Meni je malo skucena pa sam kao na iglama.
Ivo Andric je u prizemlju SANU-a. Imaju toboz kristalne lustere, puno stripova, knjiga o arhitekturi, strana izdanja, mislim da drze i ploce ali su probrali i dobre igracke, bas, bas dobar program za decu.
Po mom sudu, jedna od najlepsih knjizara na svetu zbog atmosfere, zaposlenih, slobode da listas sta i koliko zelis.
Ama, sve mi se nesto cini da postoji ta Prosvetina antikvarnica. Na pocetku ulice...trebalo bi da idem u subotu poslom pa cu bas pogledati.
To je do cirkulacije.Мени су ноге увек топле, могла бих у летњим папучама по снегу ходати.
Priči će, sve prodje.Danas je skroz čudan dan. S jedne strane je ok, završilo se šestomesečno mučenje,
s druge strane ljuto jer na neke stvari ne mogu da utičem, ne zavise od mene.
Mućkalica kako bi se reklo narodski.![]()
Naravski bre, al red je da se kukumavči malo, valja za živci.Priči će, sve prodje.
Ja sam išla do apoteke i do Maxija da popravim raspolozenje, kupila Revitu i Plazmu sa soljom i sad ko dete mockam u kafu i uživamNaravski bre, al red je da se kukumavči malo, valja za živci.![]()
Ja sam išla do apoteke i do Maxija da popravim raspolozenje, kupila Revitu i Plazmu sa soljom i sad ko dete mockam u kafu i uživam![]()
ti si uvek bila optimista i hrabra..nastavi tako i dalje..i da ces kao Skarlet o Hara o svmu misliti sutraBolje da ne počinjem o tome kako sam, potrudićemo se da ignorisem totalno...jer u protivnom krenuće potop.
I ja tako ali mi se malKo prepunila casa...bar ja tako radim, kada se desi da potonem ..kažem sebi ma ko hebe sve to..mislicu o svemu sutra