srednje dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O maco vracarico dugo te nije bilo .Danas sam ko u vakuum-u. Ali bolje nego sto zaslužujem svakako.
Baš dugo. Mislim da sam poslednji put forumašila u Feb 2021… Drago mi je što vas zatičem u sličnom sastavu i što ste tu.O maco vracarico dugo te nije bilo .
Ко се то нама вратиоO maco vracarico dugo te nije bilo .
i meni je drago što te čitam ponovo, a i osećam se ko ti...bplje no štp zaslužujemBaš dugo. Mislim da sam poslednji put forumašila u Feb 2021… Drago mi je što vas zatičem u sličnom sastavu i što ste tu.
Само ти буди добро, наћи ће се већ посаоkako sam?
onako..
oko petog februara počnem da kašljem , skoči T,
moš misliti, obična prehlada
e kako ta "prehlada" nije prolazila, posle nekoliko dana, odem taxijem na hitnu
nisu hteli da dođu, jer sam čekala nekoliko dana, **** ih otac, al ajd sad
u bolnici mi rekli da imam pneumoniu viralis non specificata
dali mi hrpu lekova
i tako
poslodavac me otkačio još pre bolnice, koj će mu bolestan radnik
da odmorim malo pa da idem dalje.![]()
Vratila se snaga, možeš da se krećeš?Onako, imala sam u planu danas da konačno izadjem iz kuće o završim neke važne obaveze ali mogu i one da sačekaju koji dan da prodje ovo ludilo od vremena.
Pravo da ti kažem ne znam bas. Po kući bolje idem, a napolju ćemo tek videti. Ovo moram da obavim najdalje u ponedeljak pa za slučaj da zaskripi tu je taxi mada izbegavam mnogo mi je skup.Vratila se snaga, možeš da se krećeš?
Ništa na silu, samo polako.Pravo da ti kažem ne znam bas. Po kući bolje idem, a napolju ćemo tek videti. Ovo moram da obavim najdalje u ponedeljak pa za slučaj da zaskripi tu je taxi mada izbegavam mnogo mi je skup.