biziklista
Primećen član
- Poruka
- 556
Da je to pa da nebrinem, nego nije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je to pa da nebrinem, nego nije![]()
Jel to ona ''socijalno neprihvatljiva'' dijeta?![]()
Jedem po celu teglu dnevno tih stvarcica ali neceeeeeeee, a vezbe ne mogu, nemam kad![]()
Mi tebi pisemo savete a tebi lepo kraj nick-a pise da uzivas u lencarenju....
Naruci se za liposukciju,nema ti druge....
onda ti nema pomoci pomoci te ne moze niko koliko sam video ni jedan predlog ti ne odgovara koji su ti predlozili
a sto bi ti skidala salo sa stomaka ima fraera koji to obozavaju svo vise sala to bolje ne boj se neko ce te sigurno otkriti samo se moras vise predstavljati u drustvu moras vise izlaziti
![]()
Pa i ja sam najvise za liposukciju, jer nemam bas vremna za vezbe, al mi nedaju![]()
Pa i ja sam najvise za liposukciju, jer nemam bas vremna za vezbe, al mi nedaju![]()
Pa onda narucis one spravice sto se reklamiraju svaki dan na TV. Kao stavis ih preko stomaka, pritisnes dugme i one umesto tebe rade vezbe, skidaju salo, isticu struk. Jest da sve to lici na price za malu decu ali barem ces moci reci :"Eto i ovo sam pokusala"![]()
Pa naravno da ti brane,i ja bi'mojoj deci!
I nemoj da mi forumasis i pises o nedostatku vremena,ne ide jedno s'drugim!!!
Pa naravno da ti brane,i ja bi'mojoj deci!
I nemoj da mi forumasis i pises o nedostatku vremena,ne ide jedno s'drugim!!!
Nije da mi ne odgovaraju predlozi, vec sam sve to pokusala, a skidam stomak zbog frajera vec zbog sebe, meni smeta![]()
Kako da skinem "masne naslage" sa stomaka, a da ne idem na liposukciju, i sve to za predstojecu sezonuIma li mi spasa
![]()
Pa jesam pokusala i tacno je da su price za malu decu![]()
Nevooooooo........jaoooooooo......
Uzmi ostar kuhinjski noz i polako pocni da seckas slaninicu...do zeljene mere i kolicine...
Zatim, kad si odvojila slaninicu, na tiganj sa vrelim uljem bacis 2-3 jaja i pomesas sa slaninicom...malo posolis i sa velikim parcetom belog mekanog, svezeg hleba umaces i mljackas od miline...
Kad je obrok zavrsen, strasno i glasno podrignes i postala si prava ribetina...
Sta jaoooooooooooooooooo...?
To je ono..ona bi i da prdne i da stisne...pa ne ide to...
Najobicniji snob koji pati od viska para i kilograma ali i od manjka sivih celija....
svaka cast, pomisljala sam i na to al nisam imala dovoljno hrabrosti
![]()
[/B]
Ovo si u pravu 100%, tako i ja sebe uhvatim da se stidim kad kazem majci da nemam vremena da je posetim, kad kazem radnicima u firmi da nemam vremena zavrsavati njihov posao, kad kazem muzu da nemam vremena ici s njim kod nekih njegovih rodjaka...Lazem, naravno. Priblizavam se proseku od 7 napisanih postova dnevno, jos sedam napisanih PP, 7 procitanih PP, 30 procitanih postova drugih ucesnika i sl.
![]()
Kako da skinem "masne naslage" sa stomaka, a da ne idem na liposukciju, i sve to za predstojecu sezonuIma li mi spasa
![]()
Znaci, osim stomaka sa slaufom, jos si i kukavica...![]()