biziklista
Primećen član
- Poruka
- 556
Da je to pa da nebrinem, nego nije![]()
onda ti nema pomoci pomoci te ne moze niko koliko sam video ni jedan predlog ti ne odgovara koji su ti predlozili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je to pa da nebrinem, nego nije![]()
onda ti nema pomoci pomoci te ne moze niko koliko sam video ni jedan predlog ti ne odgovara koji su ti predlozili

Jel to ona ''socijalno neprihvatljiva'' dijeta?![]()

Jedem po celu teglu dnevno tih stvarcica ali neceeeeeeee, a vezbe ne mogu, nemam kad![]()

Mi tebi pisemo savete a tebi lepo kraj nick-a pise da uzivas u lencarenju....
Naruci se za liposukciju,nema ti druge....

a sto bi ti skidala salo sa stomaka ima fraera koji to obozavaju svo vise sala to bolje ne boj se neko ce te sigurno otkriti samo se moras vise predstavljati u drustvu moras vise izlaziti
![]()

Pa i ja sam najvise za liposukciju, jer nemam bas vremna za vezbe, al mi nedaju![]()

Pa i ja sam najvise za liposukciju, jer nemam bas vremna za vezbe, al mi nedaju![]()
Pa onda narucis one spravice sto se reklamiraju svaki dan na TV. Kao stavis ih preko stomaka, pritisnes dugme i one umesto tebe rade vezbe, skidaju salo, isticu struk. Jest da sve to lici na price za malu decu ali barem ces moci reci :"Eto i ovo sam pokusala"![]()

Pa naravno da ti brane,i ja bi'mojoj deci!
I nemoj da mi forumasis i pises o nedostatku vremena,ne ide jedno s'drugim!!!

Pa naravno da ti brane,i ja bi'mojoj deci!
I nemoj da mi forumasis i pises o nedostatku vremena,ne ide jedno s'drugim!!!
Nije da mi ne odgovaraju predlozi, vec sam sve to pokusala, a skidam stomak zbog frajera vec zbog sebe, meni smeta![]()

Kako da skinem "masne naslage" sa stomaka, a da ne idem na liposukciju, i sve to za predstojecu sezonuIma li mi spasa
![]()
Pa jesam pokusala i tacno je da su price za malu decu![]()
Nevooooooo........jaoooooooo......

Uzmi ostar kuhinjski noz i polako pocni da seckas slaninicu...do zeljene mere i kolicine...
Zatim, kad si odvojila slaninicu, na tiganj sa vrelim uljem bacis 2-3 jaja i pomesas sa slaninicom...malo posolis i sa velikim parcetom belog mekanog, svezeg hleba umaces i mljackas od miline...
Kad je obrok zavrsen, strasno i glasno podrignes i postala si prava ribetina...
svaka cast, pomisljala sam i na to al nisam imala dovoljno hrabrosti 
Sta jaoooooooooooooooooo...?
To je ono..ona bi i da prdne i da stisne...pa ne ide to...
Najobicniji snob koji pati od viska para i kilograma ali i od manjka sivih celija....

svaka cast, pomisljala sam i na to al nisam imala dovoljno hrabrosti
![]()

[/B]
Ovo si u pravu 100%, tako i ja sebe uhvatim da se stidim kad kazem majci da nemam vremena da je posetim, kad kazem radnicima u firmi da nemam vremena zavrsavati njihov posao, kad kazem muzu da nemam vremena ici s njim kod nekih njegovih rodjaka...Lazem, naravno. Priblizavam se proseku od 7 napisanih postova dnevno, jos sedam napisanih PP, 7 procitanih PP, 30 procitanih postova drugih ucesnika i sl.
![]()
A majka dvoje male dece.... ma jedna dobra motka pa preko ledja mi treba
Kako da skinem "masne naslage" sa stomaka, a da ne idem na liposukciju, i sve to za predstojecu sezonuIma li mi spasa
![]()

Znaci, osim stomaka sa slaufom, jos si i kukavica...![]()