- Poruka
- 2.522
e ****** zbog jednog udarca vi izgubiste druga a ta krava ostala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pricamo o istoj skoli.... ((((:nesto slicno se desilo prije par dana u mojoj skoli ...................cijela pg je saznala za to...........dobar je to momak bio,treci razred al izbacise ga,steta.............uf a ta koza svi je mrze.......engleski predaje ,xexexe bar je vise nema na casove......prvo ju je osamario pa nogom u stomak...................![]()
i kod nas na geosu mi smo 8 razred i sve pisemo u svesci samo ponekad nesto malo treba da se iz knjige procita a u sveci 5-6 stranica od pocetka godine odgovaras na pocetku 1 lekciju i onda si mesec dva miran a i kad ucimo novu lekciju 10 minuta ucimo 35 minuta se zezamo a i nastavnica je super tako da je geografija extraMa najache kod nas na geosu...Kad odgovarash jednom zavrshio si,i uzivash 2-3 meseca,a tada radish shta hocesh.....ja obichno spavam../.....
'Oćeš da nastaviš, kako da ne. Uvek i u svim srednjim pritežu maksimalno u prvoj godini. O opuštanju možeš da razmišljaš tek u trećoj, četvrtoj.Pa popravljam se,razlog: predstojeci prijemni
p.s.jedva chekam da sve to prodje pa u svojoj novoj shkolici,da nastavim po starom.....
Dakle kako se ponasate na casu.
Ja priznajem nisam mirna...wolim da pricam da se zezam......sa mobom ziwkam druga on mene.Jednom nam se desilo da smo zaboravili da iskljucimo zvono i ono se culo.Pa mi jednom nastawnica uzela mob...
Da was cujem...
I ja sam hteo obuc majicu sa likom Che Guevare,ali posto u mojoj skoli ima dosta i profesora i ucenika "demokrata" odustao sam...
I nosim majcu DEEP PURPLE
in rock
da vide nastavnici i ona decurlija shta je pravi rock.(ne shvatajte ovo kao uvredu ako slushate grand nemam protiv granda nishta)
More, ima da imaš nešto protiv Granda, ja ću te naterati!I nosim majcu DEEP PURPLE
in rock
da vide nastavnici i ona decurlija shta je pravi rock.(ne shvatajte ovo kao uvredu ako slushate grand nemam protiv granda nishta)
Ima ona izreka - ko radi, taj i greši. S tim što se ta izreka ne priznaje jedino u matematici.( Nije mi priznao nekoliko zadataka jer se taj princip radi u 2. srednje a ne 7. osnovne...po meni glup razlog ali ajd' necu da teram inat odice mi se o glavu...znam to vec iz iskustva...)