Kako se ponasate na casu?

Profesori mi kazu da sam dosta slobodan ( ne u smislu bezobrzan ) pa me csto upisuju..inace kad pocnem da trabunjam sa orakom onda ne znam da stanem..
znam po nekad da budem i dobar..to je obicno kad je kisovit dan ili kad mi se spava..

ja stalno pricam sa nekim ko mi je blizu bilo kim.........aktivna sam i imam dobre ocene pa mi onda neki nastavnici dozvoljavaju da se tako ponasam,ali me ostali stalno upisuju,prosle godine sam dobila ukor i hteli su da me izbace iz skole,a ove godine isto mada naravno nisam otisla ima u skoli 2-3 dobra nasavnika koji su uvek uz nas jer znaju da su ostali nastavnici kreteni a jesu najstvarnije

Blejim kroz prozor, ne znam zasto ali me mnogo privlace zgrade pored skole... :lol:, onda zvraljam po klupi, okrecem se, dopisujem preko papirica, pricam sa drugaricom iz klupe. A ko=ad je cas kod razredne, e tad svi moramo biti mirni. A ruku necu iz inata da dizem, sta se lomim kao neka budala kad to znam. :roll:

neki lik u mojoj ex skoli napucao neku profesoricu opalio joj saku.... orden mu treba dat,kako nije jos koga dovatio....

nesto slicno se desilo prije par dana u mojoj skoli ...................cijela pg je saznala za to...........dobar je to momak bio,treci razred al izbacise ga,steta.............uf a ta koza svi je mrze.......engleski predaje ,xexexe bar je vise nema na casove......prvo ju je osamario pa nogom u stomak...................:lol:

Back