Kako se ponasate na casu?

ja danas na matishu uzmem mp3 i ne mogu da ga upalim...
a meni nastavnik kaze ne igraj se vishe s tim predajnikom...ja u komu.....

U drugoj godini dok mi jos jedan matori predavao biologiju,on je stalno mobilni nazivao sokoćalo...Hvalio se da ne zna ni da upali kompjuter i da je to za njega obična igračka...
Profesor fizike,neki iz Bosne došao i za vreme kontrolnog kaže onako bosanskim naglaskom jednom učeniku,misleći da taj učenik treba da skloni pernicu sa stola- Skloni tu fasciiiiklu!
Koma

Jao Boze, kako je to cool!!! :roll:
Pa dajte ljudi, shta se deshava sa ovim silnim klincima... :cry: :cry:

Ja sam apsolutno šokirana. Šokirana. Nisam davno završila osnovnu, kamoli srednju, ali izgleda da se stvari mnogo menjaju za kratko vreme. Naravno, i u moje vreme smo se na nekim časovima smarali, nekad bili nemirni, uvek je bilo par osoba koje nikad ništa nisu pratile, ali se uvek znao neki red.

Ne znam da li ste toliko nevaspitani, jako mi je teško da poverujem, ili ste samo glupi, ali ponašate se užasno. Da li razmišljate nekad o tome da postoji neka svrha za vaše idenje u školu? Da to ne služi tome da biste potrošili najbolje godine života na slušanja nekih glupih i dosadnih stvari koje vam nikad u životu neće trebati? A ako tako i razmišljate - šta će vam trebati u životu? Čime ćete se baviti? Znate, neće uvek tu biti mama i tata da vas nahrane i obuku.

I drugo, nešto banalnije, da li ste zaista ubeđeni da vas učitelji/nastavnici/profesori ne vide i ne provaljuju? Deco, niste vi prvi kojima oni predaju, to je njihov posao godinama i videli su oni svašta. Pre će biti da ne žele da se mlate s budalama koje ih ne poštuju - ni njih ni njihov posao. A šta mislite - zaslužuju li ti ljudi poštovanje? I razmislite šta biste osećali prema idiotima koji miniraju čas vaših roditelja, kad bi bili profesori. Jesu li i oni sad toliko kul, kad čine da vam se roditelji vraćaju kući iznervirani i nadrkani?

Ne verujem da će se mnogo vas zaustaviti na mojim rečima. Nema veze, stići će vas one kasnije u životu, a dotad razmišljajte o tome koji lak da kupite da prekratite vreme na nekom času.

pa,recimo da nikad ne pricham na chasu,uglavnom slusham ili se zezam/prepucavam sa profesorima...
nije mi neki cilj da pravim diverzije na chasu...al volim dobru zayebanciju na visokom nivou.
ako se smaram,sharam neshto,pishem i tako...

Ne znam da li ste toliko nevaspitani, jako mi je teško da poverujem, ili ste samo glupi, ali ponašate se užasno. Da li razmišljate nekad o tome da postoji neka svrha za vaše idenje u školu?
Pre će biti da ne žele da se mlate s budalama koje ih ne poštuju - ni njih ni njihov posao.
Dobro, postoje časovi na kojima ima (i to dobrog) reda, a to je sve u zavisnosti od profesora. Ali ne može biti red kod nekog ko psuje dok predaje itd.
Ali jeste, činjenica je da škola više nije ni ono što je pre pet godina bila.
A to za telefoniranje na času - pa da je ta škola iole ozbiljna, bez problema bi uveli ometače signala koji ne bi radili jedino na odmorima.

Back