Tasha444
Ističe se
- Poruka
- 2.212
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja danas na matishu uzmem mp3 i ne mogu da ga upalim...
a meni nastavnik kaze ne igraj se vishe s tim predajnikom...ja u komu.....
Jao Boze, kako je to cool!!!
Pa dajte ljudi, shta se deshava sa ovim silnim klincima...![]()
![]()
Ja сам умерено безобразан на часовима, ал сам добар ђак па се то онда међусобно поништава![]()
Dobro, postoje časovi na kojima ima (i to dobrog) reda, a to je sve u zavisnosti od profesora. Ali ne može biti red kod nekog ko psuje dok predaje itd.Ne znam da li ste toliko nevaspitani, jako mi je teško da poverujem, ili ste samo glupi, ali ponašate se užasno. Da li razmišljate nekad o tome da postoji neka svrha za vaše idenje u školu?
Pre će biti da ne žele da se mlate s budalama koje ih ne poštuju - ni njih ni njihov posao.
zato cju ja biti u pochetku odvratna gadura koja cje dijeliti kecheve,a zatim cju biti opushtena hipi profka...ne moze biti red kod nastavnika koji nema svoje JA koji nema kontrolu ili sta vec!kazu TISINA DECO,A NIKO JE NE CUJE!umesto da kad jednom kaze da se svi slede
zato cju ja biti u pochetku odvratna gadura koja cje dijeliti kecheve,a zatim cju biti opushtena hipi profka...
pishem pesme....
i ja,uglavnom u akrostihu i posvecjene su nekom od predmeta. (((((((((:pishem pesme....