- Poruka
- 77.429
lepo si se ogranicio od pravoslavaca a ko ste to VI? vas hriscana kao (kod nass se kaze murina - a ne misli se na ribu) pa ne mogu da se snadjem ko gde pripada...
dakle ko ste to VI?
sto me zaebavas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo si se ogranicio od pravoslavaca a ko ste to VI? vas hriscana kao (kod nass se kaze murina - a ne misli se na ribu) pa ne mogu da se snadjem ko gde pripada...
dakle ko ste to VI?
sto me zaebavas?
ne zaebavam lepo te pitam ko ste VI? jesi nege spomenuo kom ucenju pripadas? ako jesi meni promaklo, akako si neutralan to me buni![]()
ako mozes da objasis.....tj ako hoces.
zasto mislis da te zaebavam, ozbiljno te pitam.
ali ne garantujem da te necu zaebavati ako objasnjenje bude nerealno![]()
opet zasto za krst? mada ni ovo prikovao greh mi nije najjasnije...
Богами, нагађање да је Христ много шта позајмио од Тамуза се исплатило![]()
Što praviš budale od svih nas? Koliko puta treba da ti kažem da je Isus sa krsta predao dušu Bogu.
SA KRSTA PREDAO DUŠU BOGU.
ne pravim budali ni od koga. ja cu opet da te pitam zbog tebe, ne zbog sebe zasto sa krsta branimire?
naravno u meni je problem![]()
Vrlo lako ako si ateista, mene hteli da vrbuju neki sto se zovu oto, zvali me na kolace i klopu, ja se najeo ko svinja, zahvalio se i otisao, to je bilo u manastirskoj sumi blizu Kanarevog Brda. Jos sam im onako usput rekao, da ako hoce mene u svojim redovima, moze al samo pod uslovom da ja budem glavni, oni se nesto kao uvredili, ko ih hebe, klopa je bila dobra, a i nose neke smesne siljaste kape, crko od smeha kad sam ih video. To je bilo 2007-e septembar.
ne pravim budali ni od koga. ja cu opet da te pitam zbog tebe, ne zbog sebe zasto sa krsta branimire?
Zato sto kada rasiris ruke i sama postajes krst![]()
Nisi to trebao da im kažeš! Nikad više neće raširiti ruke!
Ma samo da noge ne krene da siri mene to brine od jutros![]()