- Poruka
- 46.570
wrong to je samo u horof filmovima laz za malu decuKrstom jer begaju od krsta ko djavo kome sluze.....![]()

Djavo bas voli krst

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wrong to je samo u horof filmovima laz za malu decuKrstom jer begaju od krsta ko djavo kome sluze.....![]()
wrong to je samo u horof filmovima laz za malu decu
Djavo bas voli krst![]()
ja nemam rituale ja sam hriscanka a ti kao samozvani okultista ih imas
LAZES JS IMAJU PREVOD KOJI JE KAO I SVAKI DRUGI A BIBLIJA JE JEDNA ako nisi znao...IZVRTANJE SVETOG PISMA
Jehovini svedoci koriste Bibliju i citiraju je, ali isključivo koriste njihov prevod Biblije, šire poznat kao "NOVI SVET". Ovaj prevod je netačan, i nikada nije prihvaćen od priznatih teologa i stručnjaka za Sveto Pismo - stare spise].[/B]
.
To nije ritual... Krtenje u vodi ima simbolicko znacenjeMona, pa i Isus je "imao rituale" i podario ih nam.
Jovan ga je krstio u vodi i to je na neki način "ritual".
A darovao nam je Sveto Pričešće prvi put na Tajnoj večeri i rekao nam da to činimo njemu u spomen.
Ali to nisu rituali na način kao što ti misliš....
To nije ritual... Krtenje u vodi ima simbolicko znacenje
podranja stara licnost izranja nova...
Misli se na rituale koje nije Isus izvodio ..
Pno sto je dao za primer je u redu...
tAKODJE TO STO JE UOCI SMRTI REKAO SVOJIM UCENICIMA DA CINE NJEMU U SPOMEN
nije pricest vec simbolika njegove zrve koju jeprineo za nas
hleb je simbol njegovog savrsenog bezgresnog tela koje je prineo kao zrtvu
a vino je simbol novog saveza i predstavlja njegovu prolivenu krv
crkva je izmislila pricest mada ima nekih slicnosti sa tim dogadjajem ali ne rade to na ispravan nacin...
i rekao je da to cine u spomen njemu
to se obelezava jednom godisnje u spomen njemu...
Nisu, tek uoci smrti Isus je uveo spomen veceru...Sad si sama sebi upala u makazice. Hriscani u ranom hriscanstvu ili kako vec ti zoves izvornom hriscanstvom su se pricescivali. Znaci nije simbolika.
Nisu, tek uoci smrti Isus je uveo spomen veceru...
pre toga nisu
i to nije pricest
To nije ritual... Krtenje u vodi ima simbolicko znacenje
podranja stara licnost izranja nova...
Misli se na rituale koje nije Isus izvodio ..
Pno sto je dao za primer je u redu...
tAKODJE TO STO JE UOCI SMRTI REKAO SVOJIM UCENICIMA DA CINE NJEMU U SPOMEN
nije pricest vec simbolika njegove zrve koju jeprineo za nas
hleb je simbol njegovog savrsenog bezgresnog tela koje je prineo kao zrtvu
a vino je simbol novog saveza i predstavlja njegovu prolivenu krv
crkva je izmislila pricest mada ima nekih slicnosti sa tim dogadjajem ali ne rade to na ispravan nacin...
i rekao je da to cine u spomen njemu
to se obelezava jednom godisnje u spomen njemu...
simbol Boga Tamuza
opet odgovor da je krst SIMBOL nekoga, necega. moje pitanje je sta krst kao simbol oznacava, koje je samo znacenje tog simbola, sta predstavlja?
ne ciji je simbol, odakle je potekao.nego samo znacenje simbola krsta.
inace i sto se trojstva tice, procitacu tvoj link, mislim da bi svako trebao sebi da postavi pitanje sta je trojstvo u stvari i sta simbolizuje a ne da li je "pagansko" ili ne.
evo ovde imas ne samo poreklo vec i znacenje krstaopet odgovor da je krst SIMBOL nekoga, necega. moje pitanje je sta krst kao simbol oznacava, koje je samo znacenje tog simbola, sta predstavlja?
inace i sto se trojstva tice, procitacu tvoj link, mislim da bi svako trebao sebi da postavi pitanje sta je trojstvo u stvari i sta simbolizuje a ne da li je "pagansko" ili ne.
Glupost. Nemaš pojma šta pišeš. Ne znaš istoriju, samo nagađaš pa šta upali, upali.
opet odgovor da je krst SIMBOL nekoga, necega. moje pitanje je sta krst kao simbol oznacava, koje je samo znacenje tog simbola, sta predstavlja?
a vi ste molicu lepo? predstavite se...nemoj sad ko js da izbegavas da pomenes denominacijukod pravoslavnih predstavlja stradanje isusovo a nama spasenje, a za poreklo sto je bitno, sve je bilo i bice uzimamo ono u sta verujemo.
a vi ste molicu lepo? predstavite se...nemoj sad ko js da izbegavas da pomenes denominaciju![]()
a vi ste molicu lepo? predstavite se...nemoj sad ko js da izbegavas da pomenes denominaciju![]()
lepo si se ogranicio od pravoslavaca a ko ste to VI? vas hriscana kao (kod nass se kaze murina - a ne misli se na ribujoooooj irisice citaj citaj jel mora sve da se crta, naravno ne mislim bukvalno, bukvo
oko crtanja
ko zna kako bi protumacila ovo bukvalno![]()