Kako se od danas osećaju simpatizeri DSS, SRS i NS-a...

Kad sam video kako Tadić grli Gljivicu u Grčkoj - tragikomično ...

Ova vlada će biti za pamćenje. :lol: Cirkus ... :hahaha:

Aman toliko riba na Adi a vi iz radikalne stranke gledate muškarce kako se grle...
Zapravo i ne čudi kad čitate Kurir koji obiluje adekvatnim materijalom.
Sve što treba gej populaciji - primerak Kurira (penis, go muškarac, demokrate lopovi, penis, penis, go muškarac, radikali čudo od stranke, penis, go muškarac).

Aman toliko riba na Adi a vi iz radikalne stranke gledate muškarce kako se grle...
Zapravo i ne čudi kad čitate Kurir koji obiluje adekvatnim materijalom.
Sve što treba gej populaciji - primerak Kurira (penis, go muškarac, demokrate lopovi, penis, penis, go muškarac, radikali čudo od stranke, penis, go muškarac).

стави га у уста коначно:neutral:

Poslednja izmena:
Ja mislim ovako... ;)

izno01.gif

fondecran_iznogoud.jpg

Isto onako kako bi se vi osecali da je napravljena neka druga vlada. Lagodno. Sediš sa strane pljuješ po svima i nemaš nikakvu odgovornost. Naravno sve što budete dobro uradili mi ćemo minimizirati a sve loše će biti istaknuto. Naravno ovo pre svega zato što smo Srbi i što u politici nema ideala veća samo čistog interesa. :bye::bye::bye:

nije to moje iskustvo nego iskustvo vas demokrata :)

morali ste da popusite i dacicu, i krkobabicu i palmi i ugljaninu da "pobedite" i formirate vladu . ajd sto pusite debelom palmici i dacicu, obrezanom ugljaninu al kako mozete da sisate krkobabicu coveku od 80 godina to je vec debela perverzija :)

i sad sa ukusom dobro obavljenog posla u ustima ti sad meni pokusavas da objasnis da si pobedio...

e pa jesi pobedio si . al ne pobedjivao ja po tu cenu nikad .... :)

jer za mene su moja uverenja, stavovi i principi ipak ispred puke borbe za vlast....

sto se mene tice licno ja vise volim castan poraz nego necasnu pobedu... a tebi tvoja pobeda "na cast" :)

Pa tako reci... sada sam konačno ukapirao...
Vi ste pušili Dačiću, Krkobabiću i Palim i na kraju ispušili, pa sada kao morališete...
Auu kakav si ti lik :)

Auu, izgleda da sam potpuno pogodio temu.
Okupila se ovolika gomila luzera na jednom mestu i u svom očaju su čak počeli da postavljaju one bedne fotomontaže sa gaćama i sa onim slikama lidera (na nebu i zemlji)...
Toliko su očajni da ni običnu fotomontažu u PhotoShop-u ne mogu da urade da valja...

He, he... evo počeli su da pričaju i o pušenju (valjda iz iskustva)...

Očaj je strašno stanje... ljudi opustite se, nije dobro da se toliko nervirate...

не треба губити време на те глупости,поруке су јасне

Znam sinko da ti je teško, verujem... vidim da si u predinfarktnom stanju kao i tvoje kolege sa foruma...
Uzmi lekić, sedi u hladovinu, diši duboko, pij puno vode...
Hebiga, sada će novi šokovi oko gradske vlade, pa "šetnja" oko vlade po ovoj vrućini...
Uh, nije vama lako...

@ tema

pa ako je danas utorak, ako se ne varam
a subota bila pre 3 dana
a opichila ova zega...

pa osecaju se samo tako! :(

Teško je to... ja sam zato da im ne stajemo na muku, već da im konstantno ukazujemo na potrebu uzimanja lekova, pijenja vode, odmaranja u hladovini...
Ipak treba imati razumevanja prema konstantnim gubitnicima, nisu oni jadni krivi što veruju u pogrešne opcije... :)

Teško je to... ja sam zato da im ne stajemo na muku, već da im konstantno ukazujemo na potrebu uzimanja lekova, pijenja vode, odmaranja u hladovini...
Ipak treba imati razumevanja prema konstantnim gubitnicima, nisu oni jadni krivi što veruju u pogrešne opcije... :)

prvo
medj tih 47% van vlade nisu svi loshi
veoma veliki broj je onih koji jednostavno ne mogu da gledaju licemerstvo i ljigavost bote, djilasa i kompanije
dok bla bla truc trucaju o pitaj boga chemu kad 2008 nismo poodmakli od 2000 vishe od nokta...

ono jest, od djilasa i bote
jedino su tomina i vojina kamarila gori
al i to je nijansa...

u svakom sluchaju su mnogo bolji od onih koji su u DSu samo zato shto su se uglavili na budzet
pa gledaju na ove tomine i misle se "ko vas ebe luzeri! kad ne umete! :D"

zato, ja bi razdvojio birache tome s jedne strane i vojovelje s druge
a sad shto oni to odbijaju
pa se sa hoshtaplerima josh gorim od djilasa solidarishu
neka im je :)

da
jedini gori ljudi na ovoj planeti od djilasovih glasacha su vojini glasachi!

velja i ima nekog selca ko se lozi na njega
a da nije na budzetu.... mada su retki

al voja nema! za njega glasa samo onaj shljam koji je preko njega dospeo do budzeta, chlanovi porodice...

radikale imamo priglupe i nebeske

i one kojima je muka vishe od ovakve drzave
a zaboravili su devedesete...
shto pa zaboravili
i nema neke razlike u ekonomskom pogledu...

Znam sinko da ti je teško, verujem... vidim da si u predinfarktnom stanju kao i tvoje kolege sa foruma...
Uzmi lekić, sedi u hladovinu, diši duboko, pij puno vode...
Hebiga, sada će novi šokovi oko gradske vlade, pa "šetnja" oko vlade po ovoj vrućini...
Uh, nije vama lako...

drago vidi se iz aviona da si budzetski korisnik :)

obecan ti je neki komad vlasti ako "tvoji pobede" i sad ti lupas nogama od srece u dupe i ne znas sta ces od sebe.

ja licno nisam clan nijedne stranke ko god da je formirao vladu meni licno ne bi bilo ni iz dzepa ni u dzep. da mi je posao ili funkcija zavisila od toga ko pobedi onda bih se i verovatno osecao kao gubitnik, ovako puca mi ona stvar :)

a ti nastavi da se politicki prostituises i uzivas u pobedama zajedno sa palmom, dacicem i krkobabicem starijim.... :)

Back