- Poruka
- 9.647
ако дође Солана или неко из ЕУ постају мушке,а када је Ивица у питању

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I to sto kazes!
Obrati samo paznju na njihova usta, koji je to polozaj, i za sta?
E, kad smo dosli do vremena da nam razne Seke i Cece igraju i pevaju na "zacrtanom" putu ka Evropi, neka sve ide dodjavola!
HA;HA;HA;HA;HA
Samo ne znam jel su to muske ili zenske gace?

unisex![]()
muske muske![]()
unisex![]()

Mozda ih jos nocas isprobaju sami izmedju sebe, da budu spremni i uvezbani za svet!
Al pazite, ministarka pravde 76. -to godiste?! Pa gde to ide?![]()
Кад је Вучић био министар правде?
Ministarstvo je najmanje bitno. Osim ako nećeš da kažeš da je bio nesposoban pa mu uvalilo ono informisanje? I godine nemaju veze, vidi onu Čolićku u kojim je godinama pa je ispala glupa kao niko. Ne kažem da je ova neka pametna jer ne znam ali ybt sačekajte da počne da radi pa navalite sa kritikama.

нормално да године немају везе ,ти све што си старија све си слађа,као црно вино![]()
A što ti smeta, jel to neki kompleks ili šta? Koliko godina je imao Vučić kada je bio ministar?
Da te poštedim guglanja - bio je mlađi nego ona sada.
Argumenti su vam postali toliko jadni da ja nemam reči![]()
Ma daj, ne pravite se ludi, drgo je musk, a drugo zensko.
kladim se da je ta kakva god da je jedno 10 puta sposobnija i uspešnija od tebe.
Kompleksi, rekoh ja i ispade da sam pogodilakladim se da je ta kakva god da je jedno 10 puta sposobnija i uspešnija od tebe.
I hajde mi objasni što je drugo, baš me onako zanima?![]()
Ministarstvo je najmanje bitno. Osim ako nećeš da kažeš da je bio nesposoban pa mu uvalilo ono informisanje? I godine nemaju veze, vidi onu Čolićku u kojim je godinama pa je ispala glupa kao niko. Ne kažem da je ova neka pametna jer ne znam ali ybt sačekajte da počne da radi pa navalite sa kritikama.
Да ли сте и ви мирно и без коментара чекали да видите какав ће бити Николић као председник скупштине?
А, наравно да је министарство важно! Мислим, ајд' пробај да будеш непристрасна па кажи може ли особа стара 31 годину да буде довољно мудра да дели правду?
Da, može.
P.S. Ne reče mi u čemu je razlika što je žensko ...
Da, može.
I ne znam ko smo to mi, nemoj da mi se obraćaš kao da sam član neke skupine jer to nisam i nemam potrebu da radim ono što većina kaže i uradi, pa makar to bila i gospoda iz DS-a. O Nikoliću kao predsedniku skupštine nisam rekla mi jednu ružnu reč a valjda ovde odgovaram samo za ono što sam lično napisala, kao i ti i svi drugi.
P.S. Ne reče mi u čemu je razlika što je žensko ...