- Poruka
- 63.373
Lepo, korica me asocira na nesto dusevno/duhovnoБуди дивљи, буди непрорачунат, једноставно сатирски ерективан, буди сатуриста према њој, избијај јој ђавола својим ђаволом...
Pogledajte prilog 1593839
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo, korica me asocira na nesto dusevno/duhovnoБуди дивљи, буди непрорачунат, једноставно сатирски ерективан, буди сатуриста према њој, избијај јој ђавола својим ђаволом...
Pogledajte prilog 1593839
andjelija ja sam fin decko ...
i ja mojoj zeni, pogotovu kada kaze da ce se vratiti odmah nakon vojne sluzbe i doneti mi biciko.muz kaze da jesam a ja njemu najvise verujem
muz kaze da jesam a ja njemu najvise verujem
ovaj nevencani ne trebaju mi dr i mr nikakvi!Какав муж?!? Пфф, то је све под уговором , извесно, режирано и извештачено.
Теби треба неки мр.Напокон у пуној дивљини...
i ja mojoj zeni, pogotovu kada kaze da ce se vratiti odmah nakon vojne sluzbe i doneti mi biciko.
ovaj nevencani ne trebaju mi dr i mr nikakvi!
hehe cool mozeБоље трицикл, па да седнеш у корпу и да те возика...
inace je lezbejka, tako cesto izadjemo ona, njena devojka i ja na veceru i odemo posle u suton.
eventualno fifi da ga prosetam po nekad...ахам...
eventualno fifi da ga prosetam po nekad
jesi ok andjelija?
haha najs smajli. za sve gospodze s cajem predeo slikan
da da lorens od arabije izbija iza dine i pogleda plavim ocima dok mu esarpa leluja na vrelom vetru. Sav prasnjav.Мнее...
Чај у Сахари...
nesto se ucutala. Mora da se setila bickle kad je vozila kao mala.
nesto se ucutala. Mora da se setila bickle kad je vozila kao mala.
jeste ako je konj dobar!Мени су даме причале, да је јахање права ствар ...
jeste ako je konj dobar!