žvrlja
Iskusan
- Poruka
- 5.907
Vidiš kako od "tip je manijak" dođosmo do "sva sam načičkana i sa repovima iz prošlosti".
Poenta mog pisanja je bila da se lako prilepi etiketa nekome kome si se jednostavno svidela i pokušavao je nešto, što ne znači da je automatski ili nužno nešto loše.
Probah da poverujem u ovo što kažeš da ti je poenta.. kako god.. postigao si skroz suprotan efekat..
Ne vidim gde sam napravila problem.. i moja faličnost i njegov manijački pristup su činjenice, realnost koju konstatujem..
Zašto to tumačiš kao da olako lepim etikete..
Nisu etikete, prosto tako stvari stoje.
"Niko te neće a odbijaš tipa koji je ok" je u vrv uvod u "pa budi onda sama, ko ti kriv.."
Valjda je trebalo da ga iste sekunde oberučke prihvatim samo zato što je zainteresovan? Ne ide to baš tako.. pa toliko je njih koji su ok, naopako da bih mogla sa svakim..
"Zašto ga preusmeravaš na klinke?"
Ok, ovo jeste možda uvrnuto.. ali valjda je jasno da je njegov pristup diktirao lude razgovore i moje sumanute (bolje rečeno recipročne) reakcije.. pa to "kud' ti baš ja zapadoh" je pobogu zezanje kao odgovor na njegove za*ebancije + moj utisak da su za njega nekako više te mlađe polugole oko nas.
"Evo dvoumim se da l' si više ludak il' manijak" bilo bi skroz prihvatljivo da sam napisala pitanje na koje je ovo bio moj odgovor.
Da je bio normalan i odmeren ne bih bila takva, msm takva..ko da sam bila ko zna kakva.. nešto mnooogo pogrešna..
Nije da baš toliko n'umem da se ponašam..
Bilo je nategnuto dok sam tripovala da je hardkor manijak, kad se ispostavilo da je samo obični, domaći pitomi manijak, malko više konkretan i direktan, pa logično je da ću i ja olabaviti pristup..
Toliko o tome da sam zadušna baba koja "automatski tumači da je nešto nužno loše"
I u prvom postu napisah afirmativno da je pas dobar izgovor za prilaženje ali i to ti je očigledno promaklo..
Ajd' još jednom.. svaka vrsta inicijative mi je ok, čak poželjna.. ali ne može happy end biti epilog svakog prilaženja.
Nismo dovoljno kliknuli, nije smak sveta.. možda jeste moj neki propust i promašaj.. opet nije smak sveta..
Sebi inače zaličih na onog tipa o kome se ovde na forumu raspravljalo što je mučenik odbio ponuđeni seks od strane neke wooow ribe.. te tako i ja.. Jadnica koju niko neće se zaboga drznula da ne ode na kafu kod ok tipa koji joj je to predložio.. Strašno, strašno..