Zavisi koga zavodiš. Ako zavodiš druge muškarce retki su muškarci koji bi ti to tolerisali.bezazleno zavodjenje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koga zavodiš. Ako zavodiš druge muškarce retki su muškarci koji bi ti to tolerisali.bezazleno zavodjenje![]()
Zarad ?bezazleno zavodjenje![]()
.. sa zenama koje vole da koketiraju?
zabave?Zarad ?
Iz kojih interesa ( ili frustracija) ?
Svoje zabave.zabave?
nee,gde mu ja dajem malo sebe!Svoje zabave.
Znači to je vrlo sebična zabava, gde ti nekome daješ lažnu nadu,.. a to može biti loše ?
za onog ko zavodi,Ovaj izraz "bezazleno zavođenje" je vrlo zanimljiv.
Za koga je bezazleno ?
pa bezazleno se podrazumeva pa nisu dopisali.Po di-foltu
koketiranje • imenica Koketno ponašanje u želji da se privuče nečija pažnja na sebe, naklonost, simpatije
Nema reči zavođenja,.. ali autor teme ga uvodi,... ali kao bezazleno,..
Kako je zavođenje bezazleno ?
Moralno pitanje. Partner bi ti zamerio na (bezazlenom) zavođenju.Zavisi da li to radi pred partnerom ili ima obzira prema njemu.
Daleko bilo ,.. od smrti i smrtnog greha. Ali ima i drugih grehova koji nisu smrtni ali su sa posledicama.Dešava mi se da koketiram i to ne smatram " smrtnim grehom" ,uostalom, i on zna da sam takva jer me je takvu upoznao.
Aha, ali ako je partner prisutan, onda je "nemoralnije" moralnije - ili isplativije ?Da glumim bogougodnu sveticu mi je nemoralnije.
To su već krajnosti. Ima puno toga između,..I ne, nismo se razveli niit sam ja zbog koketiranja našla švalera.
Da.. sa zenama koje vole da koketiraju?
Neće ni dopisati.za onog ko zavodi,
pa bezazleno se podrazumeva pa nisu dopisali.
Žena koja flertuje sa svima redom meni nije privlačna... sa zenama koje vole da koketiraju?
Zašto ?Žena koja flertuje sa svima redom meni nije privlačna.
Bezazleno za siri auditorijumOvaj izraz "bezazleno zavođenje" je vrlo zanimljiv.
Za koga je bezazleno ?
Po di-foltu
koketiranje • imenica Koketno ponašanje u želji da se privuče nečija pažnja na sebe, naklonost, simpatije
Nema reči zavođenja,.. ali autor teme ga uvodi,... ali kao bezazleno,..
Kako je zavođenje bezazleno ?
Imaju. Zbog svojeg ili njenog partnera u braku ili vezi... sa zenama koje vole da koketiraju?
Koja je razlika izmadju koketiranja i flerta?.. sa zenama koje vole da koketiraju?
Ništa morbidnije ne vidjeh odavno.