Da li muskarci imaju problem da budu u vezi..

Ovaj izraz "bezazleno zavođenje" je vrlo zanimljiv.
Za koga je bezazleno ?
za onog ko zavodi,
Po di-foltu
koketiranje • imenica Koketno ponašanje u želji da se privuče nečija pažnja na sebe, naklonost, simpatije
Nema reči zavođenja,.. ali autor teme ga uvodi,... ali kao bezazleno,..
Kako je zavođenje bezazleno ?
pa bezazleno se podrazumeva pa nisu dopisali.

Zavisi da li to radi pred partnerom ili ima obzira prema njemu.
Moralno pitanje. Partner bi ti zamerio na (bezazlenom) zavođenju.
Ono što ti smatraš igrom, možda igračka ne smatra.
Dešava mi se da koketiram i to ne smatram " smrtnim grehom" ,uostalom, i on zna da sam takva jer me je takvu upoznao.
Daleko bilo ,.. od smrti i smrtnog greha. Ali ima i drugih grehova koji nisu smrtni ali su sa posledicama.
Da glumim bogougodnu sveticu mi je nemoralnije.
Aha, ali ako je partner prisutan, onda je "nemoralnije" moralnije - ili isplativije ?
I ne, nismo se razveli niit sam ja zbog koketiranja našla švalera.
To su već krajnosti. Ima puno toga između,..
No, hvala na iskrenom odgovoru.
A, zašto si odgovorila ?

Nemam problem da budem sa takvom osobom ali bez nabijanja rogova i ja se takodje socijalizujem. I ne, to nije brak/ozb veza/ upuceni smo jedno na drugo egzistencijalno i td. Jedno pravilo: Kada smo zajedno, volim punu paznju, takodje je i sam pruzam. Bude li tu bacanja mikro signala okolisu predamnom - ja napustam brod odmah. Nisam od muskaraca koji zveraju u druge zene dok je ona pored mene i posvetila mi vreme. Ima ono kao izadjemo i upoznajemo ljude okolo - ona muskarce, ti zene, ali za to treba bas da ste cool i to je neki vid zabave i mora biti posebna licnost. Obicno one nabacuju druge zene, izreklamiraju te a i njoj uleti neki muzjak. Bude zabavno ako je to uradjeno iz stomaka.

Ovaj izraz "bezazleno zavođenje" je vrlo zanimljiv.
Za koga je bezazleno ?

Po di-foltu
koketiranje • imenica Koketno ponašanje u želji da se privuče nečija pažnja na sebe, naklonost, simpatije
Nema reči zavođenja,.. ali autor teme ga uvodi,... ali kao bezazleno,..
Kako je zavođenje bezazleno ?
Bezazleno za siri auditorijum :rotf:

Back