- Poruka
- 63.764
Па буди живахни декицаNe volim to, meni je u krvi zivahnost

Нису то баш ствари које можемо да бирамо, али можемо да се прилагодимо и уживамо у томе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па буди живахни декицаNe volim to, meni je u krvi zivahnost

Divna tema za diskusijuНачитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?

Pa to zvuči super za tebe (loše za sliku doduše)Starim kao dorian grej
Jeste bez preterivanja gledam se juče u prodavnici dok sam isprobavala kupaćke gaćkePa to zvuči super za tebe (loše za sliku doduše)

Ма ти ниси нормалнаJeste bez preterivanja gledam se juče u prodavnici dok sam isprobavala kupaćke gaćke
Toliko sam hot da bih samu sebe kresnula

Еее, ситне промене нисам ни ја примећивала, али сам онда пре неколико година одједном у огледалу видела себе онако како ме други виде...њах, и није неки поглед, али ок.Divna tema za diskusiju
Mentalna i ova druga pojavna slika su u potpunoj harmoniji, nemam razloga da budem nezadovoljna
Sebe vidjam svakog dana i ne primećujem one sitne promene koje me menjaju trajno i nepovratno ali godine prihvatam veoma zrelo i racionalno mnogo više fora znam sada pa mi je lakše da smuvam muško nego kada sam bila mlada
Sa obe noge sam u grobu ali volim svoje telo
Navežbano je zategnuto i u punoj formi
Od nege za lice i vratić koristim vichy kolagen retinol ….odlična i delotvorna nega
Na botoks tretman neću otići nikada u životu i te bore koje imam su mi skroz sexi
Starim kao dorian grej ali koristim benefite koje donosi iskustvo i naučene stvari

Не кукам, урадила сам праменовеSede mi kose od 13. Ne kukajte, još ste zeleni.

Sve je to životЕее, ситне промене нисам ни ја примећивала, али сам онда пре неколико година одједном у огледалу видела себе онако како ме други виде...њах, и није неки поглед, али ок.
За моје године
Ово је толико тачно.Sve je to život
Po forumskoj validaciji rekoh ti obe su mi noge u grobu
ali se nikada nisam osećala ovoliko stabilno i zadovoljno
pa mi i te bore na vratu ne smetaju toliko
Nisam zgubila duh i to mi valjda pomaže da ne izgledam staro onoliko koliko jesam zaista

E ta samОво је толико тачно.
И писали смо о томе овде.
Мислим да је Електрика убола поенту, неке жене се роде као бабе, а неке и у позним годинама зраче.

You're a happy woman!Jeste bez preterivanja gledam se juče u prodavnici dok sam isprobavala kupaćke gaćke
Toliko sam hot da bih samu sebe kresnula
Niko ne masta o tomeДа ли и ти машташ о томе да као старица од 80+ седиш у кафићу и посматраш живот који пролази испред твог стола
Manjak pameti u plavuša uvek je donosio pregršt životnih sreća od kojih može solidno da se živiYou're a happy woman!
Ја маштамNiko ne masta o tome

Da, odnedavno sam svesna togaManjak pameti u plavuša uvek je donosio pregršt životnih sreća od kojih može solidno da se živi

Mastaj i o reumi, bolovima u ledjima, stopalima, saci lekova pre odlaska hodalicom u taj kafic.Ја маштам
Али зато се и зове машта, то о чему ти пишеш је реалност.Mastaj i o reumi, bolovima u ledjima, stopalima, saci lekova pre odlaska hodalicom u taj kafic.

Sto bre ne mastas o velikim parama, avionima i kamionima ko sav normalan svet?Али зато се и зове машта, то о чему ти пишеш је реалност.
А искрено, ооозбиљно сумњам да ћу доживети те године
То је већ научна фантастика, није маштаSto bre ne mastas o velikim parama, avionima i kamionima ko sav normalan svet?