Kako preživeti zimu?

Bilo je par puta 90ih kada su bile one restrikcije struje, uzrokovane sankcijama i NATO vojnim savezom, a nas su na Zvezdari znale dobro da zakače,
hladna zima prava ne kao ove sada, tada sam kao mladac spavao u trenerci , čarapama, termo košulji a odozgo jorgan pa ćebe.

Ali generalno ne volim kada je u spavaćoj preko 18-20 stepeni.
Ja koliko znam vrlo malo potrošaĉa na Zvezdari zavisi od jedne grupe a jedino śto je bio problem je - naći produžni gajtan.

Isključe I grupu odeš u kujnu i uśtekaš se u II grupu, isključe II ištekaš se iz kuhinje uśtekaś u kupatilo. Iskljuĉe III grupu - pustiš Šemsu jako popularnu u Beogradu tokom 90-ih

A bilo je i domaćinstava prikačenih na ustanove koje moraju da imaju struju 24h

Ja koliko znam vrlo malo potrošaĉa na Zvezdari zavisi od jedne grupe a jedino śto je bio problem je - naći produžni gajtan.

Isključe I grupu odeš u kujnu i uśtekaš se u II grupu, isključe II ištekaš se iz kuhinje uśtekaś u kupatilo. Iskljuĉe III grupu - pustiš Šemsu jako popularnu u Beogradu tokom 90-ih

A bilo je i domaćinstava prikačenih na ustanove koje moraju da imaju struju 24h
Aha, važi, razvukli su neki kabl do Vračara. Cela zgrada u jedan šteker.
Zeznuli krizu. A onda smo pobedili NATO.

Aha, važi, razvukli su neki kabl do Vračara. Cela zgrada u jedan šteker.
Zeznuli krizu. A onda smo pobedili NATO.
Šta mrsuiš sad prvo Zvezdara pa kad smo obhasnili šta se radilo na Zvezdari e ajmo sad Vračar ma Dorćol brate važi se

Falila ti struja a?
Nisi mogao gledaš Slobu i Miru na TV?
A o internetu u to vreme da ne pričamo, kleli se seljaci u kafane i kamena s ramena, sad kad pojeftinilo svaku reč pogazili, prevrtljivo to, zato čim vidiš gazi.

Od svih kojima nestajala struja tebi najviše falila :D

Meni jedna ženska dosta, sve muške tebi bez naknade.

A i ženske može, al' ako se snađeš.
Osnova kriminalističke psihologije je utvrditi na šta subjekt burno & brzo reaguje

1729104532263.jpeg

Šta mrsuiš sad prvo Zvezdara pa kad smo obhasnili šta se radilo na Zvezdari e ajmo sad Vračar ma Dorćol brate važi se

Falila ti struja a?
Nisi mogao gledaš Slobu i Miru na TV?
A o internetu u to vreme da ne pričamo, kleli se seljaci u kafane i kamena s ramena, sad kad pojeftinilo svaku reč pogazili, prevrtljivo to, zato čim vidiš gazi.

Od svih kojima nestajala struja tebi najviše falila :D
Svima nam je bilo loše ali Slobi i Miri najteže :ok:
a da i tebi je bilo teško. ;)

Pravilo broj 0 za hladan krevet je postavljanje vunenog madrca ili cebeta na koji cete leci (znaci odozdo mora da bude izolovano). U ekstremnijim slucajevima leci na krzno polarne zivotinje tipa zeca ili lisice (moze i medvedje). Ako vas vuna bocka dodajte i neki caršaf. Pokriti se takodje vunom. Važno: vuna moze da apsorbuje duplo vise vlage od pamuka. Zato vunene madrace i prekrivace ostaviti da se valjano osuse preko dana.
Zašto krzno kad može živi medved?

Back