buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.795
Jorgan. Hladna soba.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaebana vuna zato sto nije tvrdo za kicmu...Pravilo broj 0 za hladan krevet je postavljanje vunenog madrca ili cebeta na koji cete leci (znaci odozdo mora da bude izolovano). U ekstremnijim slucajevima leci na krzno polarne zivotinje tipa zeca ili lisice (moze i medvedje). Ako vas vuna bocka dodajte i neki caršaf. Pokriti se takodje vunom. Važno: vuna moze da apsorbuje duplo vise vlage od pamuka. Zato vunene madrace i prekrivace ostaviti da se valjano osuse preko dana.
Dobra izolacija smanji oscilacije temperature u stanu...RHMZ u svojoj sezonskoj prognozi ne predviđa temperature ispod nule.
Eventualno jutarnji mraz krajem januara i početkom februara
https://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/sezona.php
ti grejesPitam za drugaricu, ja ne bežim
Sećam se, kad sam bio klinac, odem zimi na selo, a ono se samo, greje prostorija, u kojoj svi borave. Pa, odem na spavanje. Agonija, majko mila. Zavučem se, ispod, dobro pripremljenog sloja, zaštitnog omotača, i ostavim otvor, koliko mogu da dišem, a ono, štipa li, štipa. Ujutru se budim, komiran, od hladnoće. Sve mi pripremljeno, i da jedem i da pijem, i da boravim u, toj jedinoj toploj prostoriji. Samo prespavam, u hladnoj. A, meni treba, sat vremena, da dođem sebi. Uh, kad se setim, brrrrrrr. Danas, kao gospodin. Uključim i uživam. Samo pravim paralelu, zavisno od okolnosti, i načina grejanja.
ovo je nekad bilo uobičajeno , i u gradu , ne samo po selima , u ono vreme gradovi su bili gradovi , a ne monstrum velike spavaoniceSeoska idila kad i sa unutrasnje strane prozora ima tanak sloj leda
Cudim se kako smo “preživeli”
Pogledajte prilog 1626551
Jel ovo pitanje za beskućnike?Zanima me kako osobe koji žive solo zagreju krevet zimi ?
Imate deku na struju ?
Ubacite gumenu flašu sa vrelom vodom pod jorgan ?
Legnete sa robom ?
Kako rešavate ovaj problem ?
Pogledajte prilog 1626351
Pogledajte prilog 1626352
Jel ovo pitanje za beskućnike?
Istina!Sad se građani šetaju u gaćama po stanu i kukaju zbog klimatskih promena.
zar ovde ima i takvihJel ovo pitanje za beskućnike?
ono perniče na struju
ovo je pitanje kako u pidzamici bosih nogu prelomiti udarnu hladnotju ispod jorgana
Mi muškarci smo uvek topli i to žene zloupotrebljavaju.Zanima me kako osobe koji žive solo zagreju krevet zimi ?
Imate deku na struju ?
Ubacite gumenu flašu sa vrelom vodom pod jorgan ?
Legnete sa robom ?
Kako rešavate ovaj problem ?
Pogledajte prilog 1626351
Pogledajte prilog 1626352
Odlično za bubrege, reumu, bešiku, prehladu ...Jorgan. Hladna soba.