- Poruka
- 197.999
Ali nisi ukapirao da neće da bude sam pod jorganom,Odlično za bubrege, reumu, bešiku, prehladu ...
Bićeš ti glavna mušterija farmakomafije
Evo @Reefer će ti bolje objasni
Grok, grok...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nisi ukapirao da neće da bude sam pod jorganom,Odlično za bubrege, reumu, bešiku, prehladu ...
Bićeš ti glavna mušterija farmakomafije
Evo @Reefer će ti bolje objasni
Ja koliko znam vrlo malo potrošaĉa na Zvezdari zavisi od jedne grupe a jedino śto je bio problem je - naći produžni gajtan.Bilo je par puta 90ih kada su bile one restrikcije struje, uzrokovane sankcijama i NATO vojnim savezom, a nas su na Zvezdari znale dobro da zakače,
hladna zima prava ne kao ove sada, tada sam kao mladac spavao u trenerci , čarapama, termo košulji a odozgo jorgan pa ćebe.
Ali generalno ne volim kada je u spavaćoj preko 18-20 stepeni.
To si od bustera počeo da grokćeš....Ali nisi ukapirao da neće da bude sam pod jorganom,
Grok, grok...
Pokrijem se... to je dovoljno. Kod mene nisu jake zime.Zanima me kako osobe koji žive solo zagreju krevet zimi ?
Imate deku na struju ?
Ubacite gumenu flašu sa vrelom vodom pod jorgan ?
Legnete sa robom ?
Kako rešavate ovaj problem ?
Pogledajte prilog 1626351
Pogledajte prilog 1626352
Aha, važi, razvukli su neki kabl do Vračara. Cela zgrada u jedan šteker.Ja koliko znam vrlo malo potrošaĉa na Zvezdari zavisi od jedne grupe a jedino śto je bio problem je - naći produžni gajtan.
Isključe I grupu odeš u kujnu i uśtekaš se u II grupu, isključe II ištekaš se iz kuhinje uśtekaś u kupatilo. Iskljuĉe III grupu - pustiš Šemsu jako popularnu u Beogradu tokom 90-ih
A bilo je i domaćinstava prikačenih na ustanove koje moraju da imaju struju 24h
zar je bilo tog ?dugacke gace iz doba JNA
Šta mrsuiš sad prvo Zvezdara pa kad smo obhasnili šta se radilo na Zvezdari e ajmo sad Vračar ma Dorćol brate važi seAha, važi, razvukli su neki kabl do Vračara. Cela zgrada u jedan šteker.
Zeznuli krizu. A onda smo pobedili NATO.
plus ako je ne obrija liči na muškuNišta ne greje kao fina ženska guza.
To tebi prepuštam rado.plus ako je ne obrija liči na mušku![]()
sad dal je rado ili ćeš tražiti nešto za uzvrat nisam baš siguranTo tebi prepuštam rado.
Meni jedna ženska dosta, sve muške tebi bez naknade.sad dal je rado ili ćeš tražiti nešto za uzvrat nisam baš siguran
Osnova kriminalističke psihologije je utvrditi na šta subjekt burno & brzo reagujeMeni jedna ženska dosta, sve muške tebi bez naknade.
A i ženske može, al' ako se snađeš.
vojni rok 88/89...davno bilozar je bilo tog ?
Svima nam je bilo loše ali Slobi i Miri najtežeŠta mrsuiš sad prvo Zvezdara pa kad smo obhasnili šta se radilo na Zvezdari e ajmo sad Vračar ma Dorćol brate važi se
Falila ti struja a?
Nisi mogao gledaš Slobu i Miru na TV?
A o internetu u to vreme da ne pričamo, kleli se seljaci u kafane i kamena s ramena, sad kad pojeftinilo svaku reč pogazili, prevrtljivo to, zato čim vidiš gazi.
Od svih kojima nestajala struja tebi najviše falila![]()
u unterciger ?vojni rok 88/89...davno bilo
Zašto krzno kad može živi medved?Pravilo broj 0 za hladan krevet je postavljanje vunenog madrca ili cebeta na koji cete leci (znaci odozdo mora da bude izolovano). U ekstremnijim slucajevima leci na krzno polarne zivotinje tipa zeca ili lisice (moze i medvedje). Ako vas vuna bocka dodajte i neki caršaf. Pokriti se takodje vunom. Važno: vuna moze da apsorbuje duplo vise vlage od pamuka. Zato vunene madrace i prekrivace ostaviti da se valjano osuse preko dana.