Nevernik u to
Aktivan član
- Poruka
- 1.593
Hvala ti!Bojanakg:ti si jedan skot veliki idi kod mare a mene batali
ops: A zasto,napisao sam nesto sto nije tacno?!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti!Bojanakg:ti si jedan skot veliki idi kod mare a mene batali
ops: A zasto,napisao sam nesto sto nije tacno?!pokusavamNevernik u to:Mislis da je tesko? Naravno Bojana moja da je tesko? Jel si uspela ti da prebolis?
Kako bre? Kako mozes da tako lako zaboravis? A seti se samo,sta je sve bilo medju nama?Bojanakg:pokusavam
bilo je vise svadje i batinaNevernik u to:Kako bre? Kako mozes da tako lako zaboravis? A seti se samo,sta je sve bilo medju nama?
Za svadju je potrebno uvek dvoje! A i za batine,uvek si ti bila ta prva koja je i to zapocinjala? Nisi mogla da smiris,znas i sama! Nisi mogla da suzbijes ljubomoru,a bila si mnogo ljubomorna i sada si? ALi Bojana,iskreno ja te volim i dalje! A nismo se videli skoro mesec i jace,nisam ti cuo glas... TESKO MI JEBojanakg:bilo je vise svadje i batina

Bojana volimo se! I sta onda?! A znas da vise ne ide,da ne mozemo zajdeno?! Pale su teske reci ,znas i koje?!Bojanakg:kada mi budes rekao za sliku istini i ti ces dobiti poruku iz srca
ops:
ops:OK! MENE JE SRAMOTA! I kriv sam ja! A ti,jel si kriva i ti malo za sve ovo?! Ti si ta koja je promenila broj i otisla bez pozdrava posle 3 god i 2 mesecaBojanakg:teske reci sa tvoje strane.seti se sta si pricao andreji samo mi ni sta si pricao.trba da te je sramota
Boki,ok! hvala ti i ja tebi zelim sve najbolje! ja najbolje znam dokle sam i kako sam,a i ti isto znas?! VOlim te,pa sta onda?! Sta onda/ kazi mi?! kako da te zaborqavim>! kakoBojanakg:milane mnogo,mnogo si me povredio zelim ti svu srecu sa tvojom marom
ZNam da nije chat,ali ispalo je tako! Ja vec trudim se da imam drugu,zezam se i opustam. A naravno,shvatice ona,ali ce biti kasno,al vec je kasno...Sanjitza:Ovaj...znam da ti je ovo jedini nacin da komuniciras sa njom, ali, Milane ovo nije chat.I ostavi devojku na miru... Tesko ti je?Idi sa nekim drugom, zezaj se, cekaj malo da prodje vreme i bice ti lakse. A onda ces ti Bojana shvatiti sta si izgubila. Ako ne mozete uzivo, ovo je jos gori nacin!!!!!

Na momente ne umem ni ja,ali se trudim,tako radi i ti?! Trudi se,tesko je,da ne pricam znas i sama... Pa,jos ako si ostavljena...kao ja....NovaIsta:ja ne umem da prepobolim