Kako preboleti

Bojanakg:
bilo je vise svadje i batina
Za svadju je potrebno uvek dvoje! A i za batine,uvek si ti bila ta prva koja je i to zapocinjala? Nisi mogla da smiris,znas i sama! Nisi mogla da suzbijes ljubomoru,a bila si mnogo ljubomorna i sada si? ALi Bojana,iskreno ja te volim i dalje! A nismo se videli skoro mesec i jace,nisam ti cuo glas... TESKO MI JE :(

Ovaj...znam da ti je ovo jedini nacin da komuniciras sa njom, ali, Milane ovo nije chat.I ostavi devojku na miru... Tesko ti je?Idi sa nekim drugom, zezaj se, cekaj malo da prodje vreme i bice ti lakse. A onda ces ti Bojana shvatiti sta si izgubila. Ako ne mozete uzivo, ovo je jos gori nacin!!!!!

Sanjitza:
Ovaj...znam da ti je ovo jedini nacin da komuniciras sa njom, ali, Milane ovo nije chat.I ostavi devojku na miru... Tesko ti je?Idi sa nekim drugom, zezaj se, cekaj malo da prodje vreme i bice ti lakse. A onda ces ti Bojana shvatiti sta si izgubila. Ako ne mozete uzivo, ovo je jos gori nacin!!!!!
ZNam da nije chat,ali ispalo je tako! Ja vec trudim se da imam drugu,zezam se i opustam. A naravno,shvatice ona,ali ce biti kasno,al vec je kasno... :lol: :lol:

ne lazi vise taj narod,molim te!znas da si sam kriv za sve niti si hteo da izlazimo,niti da setamo nista samo si zacrtao da se vidjamo pet i sub.pitaj se da li je to uredu bilo?i seti se reci koje si mi rekao u utorak kada sam te zvala sa posla,to ne prilici muskarcu koji ima 22god.ponasao si se kao divljak neki.nikad mi se nisi nasao kada si mi bio potreban.kazi svima sta si mi rekao i postavi temu da li je to normalno da neko tako kaze a ja sam te samo molila da se vidimo ali ti nisi hteo.nema veze pisiti tu svasta oni te ne znaju ali te ja znam i tvoje udarce dobro.

Back