Kako preboleti

NovaIsta:
posesivac..............gora si od mene:)
ha,ha...pa,jel sam posesivac ili nisam.... :lol: :lol: .....
pustam trenutno vreme da odradi svoje..da se malo smire strasti...pa,za nekih mesec,mozda mesec ipo dana cemo se sresti..''slucajno''...na najneocekivanijem mestu ,a ja znam koliko je slab na mene kad me vidi...i opet ce vreme uraditi svoje...eto.. :wink:

..pa,da...bas me zanima sta bi sa Cveletom i onom njegovom malom sto se femkala...??
..moyda su nasli odgovor na pitanje ''kako preboleti''... :roll:
..i eto..tako to uvek biva..kad nadju odgovor,svi pobegnu..umesto da podele recept sa nama koji smo jos u problemu..ehh..
..kad je frka de' si Djuka,a kad *bete Djuku ne zovete.. :roll: :roll:

posesivac:
joj,malko sam ti zavirila u profil...pa ti si rakce..joj..ko ja.... :-( ....pa,sta da ti kazem bolece..ali moras odluciti sta hoces..da pustis...ili ..da se boris....a oni sto su ostavljeni uvek su nedoreceni :( ..sto se mene licno,tice ja sam borac,i nije mi glupo da probam sve sto smatram da je ispravno i sto bi promenilo trenutnu situaciju...(ako ima smisla uopste boriti se)..u prvom momentu stvari uvek izgledaju mnogo vece i teze nego sto ustvari i jesu...sacekaj malo,dobro razmisli sta zelis,i sta tebi treba....pa u akciju...ili... :cry:
a to sa njenima.....ma,mani se bilo kakvih malogradjanstina..(ovo se ne odnosi na mesto u kom se zivi,nego na nacin razmisljanja i zivljenja),
..i posalji joj poruku u subotu za ''srecan rodjendan''... :wink:

Ma pustio sam je neka zivi svoj zivot,a ja cu svoj. Nemam snage da se borim za ono sto mi je pripadalo,za ono sto sam ja stvorio,za ono sto sam ja napravio da bude devojka, jos sta vise u nedelju sam video jednu devojku koja mi rece da je nju videla sa nekim tipom u kolima, pa mi bas prodje neka jeza kroz mene. ALi za utehu mi je sto su mene videli dan pre toga njeni iz komsiluka kako se grlim i mazim sa devojcicom, pa neka se jede ona,jer mogu da kazem da sam nasao nekog ko je pored mene, ali znam da je to sve vestacko,ali sticem utisak da pocinjem da se zaljubljujem, jbg. takvi smo mi rakovi :oops: :roll: A sto se tice rodjendana jos uvek se razmisljam da li da pustim mail,jer drugi nacin nema da joj pozelim nesto,a iskreno ne znam sta?! :confused:

Nevernik u to:
Ma pustio sam je neka zivi svoj zivot,a ja cu svoj. Nemam snage da se borim za ono sto mi je pripadalo,za ono sto sam ja stvorio,za ono sto sam ja napravio da bude devojka, jos sta vise u nedelju sam video jednu devojku koja mi rece da je nju videla sa nekim tipom u kolima, pa mi bas prodje neka jeza kroz mene. ALi za utehu mi je sto su mene videli dan pre toga njeni iz komsiluka kako se grlim i mazim sa devojcicom, pa neka se jede ona,jer mogu da kazem da sam nasao nekog ko je pored mene, ali znam da je to sve vestacko,ali sticem utisak da pocinjem da se zaljubljujem, jbg. takvi smo mi rakovi :oops: :roll: A sto se tice rodjendana jos uvek se razmisljam da li da pustim mail,jer drugi nacin nema da joj pozelim nesto,a iskreno ne znam sta?! :confused:

:shock: Ja napravio, ja stvorio, ja se borim.....? jel vidis ti tu nesto cudno..ja, pa ja, pa ja....Kakvi rakovi??? :shock: Ajd batalite gluposti....horoskop je opsiran i generalizovan za sve...Ja sam rak, a ko da nisam....nit sam pateticna, nit ekstra romanticna...nis od toga...

NovaIsta:
tipicno za muskarce- ja pa ja. ako vec tako razmisljas, mozda bi trebalo malo i svojim greskama.
Ma kriv sam i ja,priznajem,medjutim hocu da kazem da nemam vise zasta da se borim?! Sve ovo sto sam napisao jeste tako,naucio sam je mnogo toga,mnogo stvari nije znala,ne mogu da kazem da je bila neka curka,ali ta ista mi je nabila noz u ledja,tako sto je sve to koristila i navodno otisla drugom. :oops:

Back