NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
jao stvarno tuzna tema. stvarno saosecam sa svima koji pate, koji su izgubili ljubav...............
i meni se to skoro desilo. tu nema saveta, tu nema obrasca. nekako, meni je lakse kad mogu malo d ase osamim i mislim o svemu tome, o njemu, o nama..posle toga mi bude lakse. kada na silu probam da se distanciram od svega, jos gore mi je. zato pustim da boli, da tuguje to u meni, posle bude bolje. i svakim danom je sve bolje...
i meni se to skoro desilo. tu nema saveta, tu nema obrasca. nekako, meni je lakse kad mogu malo d ase osamim i mislim o svemu tome, o njemu, o nama..posle toga mi bude lakse. kada na silu probam da se distanciram od svega, jos gore mi je. zato pustim da boli, da tuguje to u meni, posle bude bolje. i svakim danom je sve bolje...
..sto se mene licno,tice ja sam borac,i nije mi glupo da probam sve sto smatram da je ispravno i sto bi promenilo trenutnu situaciju...(ako ima smisla uopste boriti se)..u prvom momentu stvari uvek izgledaju mnogo vece i teze nego sto ustvari i jesu...sacekaj malo,dobro razmisli sta zelis,i sta tebi treba....pa u akciju...ili...