Kako preboleti

tesko je znam tri godine su to.ali sam si tako hteo ti i tvoji postupci a i seti se kada ti nije bilo dobro kada sam trcala na bus da te vidim a ti mi preko mob psujes i vredjas.jer to je bilo u redu?pitaj se?mozes da pises tu da sam ispala skot ali samo ti i ja znamo pravu istinu i priznaj je svima bice ti lakse.ne razumem te pricas o novoj devojci a ovamo volis.to mi bas nije normalno.

Bojanakg:
ne lazi vise taj narod,molim te!znas da si sam kriv za sve niti si hteo da izlazimo,niti da setamo nista samo si zacrtao da se vidjamo pet i sub.pitaj se da li je to uredu bilo?i seti se reci koje si mi rekao u utorak kada sam te zvala sa posla,to ne prilici muskarcu koji ima 22god.ponasao si se kao divljak neki.nikad mi se nisi nasao kada si mi bio potreban.kazi svima sta si mi rekao i postavi temu da li je to normalno da neko tako kaze a ja sam te samo molila da se vidimo ali ti nisi hteo.nema veze pisiti tu svasta oni te ne znaju ali te ja znam i tvoje udarce dobro.
8-) 8-) 8-)
Da upravu si! Nisam izlazio sa tobom,jer si bila ljubomorna,jer ako mi negde pogled odluta,znas i sama sta se desavalo! Ne zelim da smaram ovaj narod i da se prepucavamo!
Ja sam se pokajao,rekao sam da sam kriv i sta hoces jos?! Dosta mi je svega :wink:

Bojanakg:
tesko je znam tri godine su to.ali sam si tako hteo ti i tvoji postupci a i seti se kada ti nije bilo dobro kada sam trcala na bus da te vidim a ti mi preko mob psujes i vredjas.jer to je bilo u redu?pitaj se?mozes da pises tu da sam ispala skot ali samo ti i ja znamo pravu istinu i priznaj je svima bice ti lakse.ne razumem te pricas o novoj devojci a ovamo volis.to mi bas nije normalno.

Ma volim ja tebe i dalje! To je ono sto ti ne mozes da shavtis,ne mogu ja pokraj druge da zaboravim tako lako 3 godine i ono sto osecam prema tebi,a to je tako sveze. jesi ispala si znas i sama sta,a jesam i ja! Ne znam sta da priznam,sve sto sam ja napisao je tacno i istina! Ima i ovome tvome istine. :lol:

E a to kad se kajes,priznajes da si kriv---to tek ne pali...Ja sam i molila cak,preklinjala...al ne kad neko glumi karakter...Ne znam vise nis sta da mislim,ja sam se razovarala u ljubav

ahm...a sto bojana ima isti avatar ko nevernik?cudno....pichkaraju se a ko d asu jedna osoba....
inace, cela situacija je identicna ko i moja od skoro, koja je takodje imala epilog na forumu....sta se ovde desava???

KriviStojko:
ahm...a sto bojana ima isti avatar ko nevernik?cudno....pichkaraju se a ko d asu jedna osoba....
inace, cela situacija je identicna ko i moja od skoro, koja je takodje imala epilog na forumu....sta se ovde desava???
moj avatar je od dana kad sam clan foruma,dakle skore godinu ipo dana,a ona je ovde od sinoc,nije mi jasno,zasto?
Daleko od toga,da smo jedna osoba...? :shock:

Back