- Poruka
- 16.741
Cupka, za'ebi ti to...onaj koji vara, nikad to nece prestati...sta ce ti...baci ga u promet...u stvari, on vec jeste u prometu...
Uf, mrzim tipove koji varaju

Uf, mrzim tipove koji varaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mu zavirish u javni profil....videces i kakve ruke imaalya:Ah...kakva steta...jel onaj decko u avatrau Cvele....bas je sladak ako je to on...bas je tupava riba sto ga ostavila....nadam se da je naso neku bolju....![]()
Lepa umetnica:Ako mu zavirish u javni profil....videces i kakve ruke ima![]()
![]()
![]()
Nevernik u to:Sta ja da kazemostavio sam jednu pricu u astrologija-crna magija.ko zeli neka procita
Smuvali se 07.02.2004 a rastali 07.02.2006,ko jos to radi...
Mnogo mi je lose,tesko,volim je i gde god da se okrenem vidim nju i njene stvari.
Bojana,volecu te ceo zivot!
Nevernik u to:Nastavi se veza,posle dvadesetak dana,ali se zavrsi pre mesec dana. trajala je 3 godine 1 mesec i 26 dana,ili 1150 dana ili 27600 sati. Ma ludilo,kako bre sve to preboleti?
SANDRINAbg:Nem'm pojma...a bas bih volela da nesto pametno smislim...mis'im, ako je nedovrsena prica...tesko :?
A, ako je sve jasno i definitivno...vremenom...kazu...![]()
upravo tako :sad:Copy_Cat:Preboleti mozes, ali zaboraviti nikada...Jedino sto ce ti vremenom to secanje postati manje bolno.
rekli mi pre neki dan...''lakse se pati ,kad imas para..''.....mislim..kad sam malo vise razmislila-istina je - nazalost.valjda se tako i brze preboli.. :| ...nadam se da imas para,ja ih bas,i nemam...izgleda da ja sve moram na tezi nacin.. :-(Nevernik u to:U.jbt kad se samo setim ove teme, od prosle godine,kad ono padne mir,a sad se stvarno pitam kako preboleti?!
Nevernik u to:Definitifno i zauvek za sva vremena je gotovo! Nije lako,mada se povremeno osecam da se uspeo da je prebolim,i kad ono se pojavi neka smicalica koja me podseti na nase dane!
posesivac:rekli mi pre neki dan...''lakse se pati ,kad imas para..''.....mislim..kad sam malo vise razmislila-istina je - nazalost.valjda se tako i brze preboli.. :| ...nadam se da imas para,ja ih bas,i nemam...izgleda da ja sve moram na tezi nacin.. :-(
ne znam...meni je jos uvek knedla u grlu...i bice ,sigurno,jos dugo...sutra je drugi mesec kako sam sama..bez..svog drugog ja..posle 1000 dana...![]()
aaa...mogle di negde u pijanku do zore...bolje nego da gledamo u monitorrrr.. :wink:SANDRINAbg:Drz' se Posesivac...znam kako ti je...![]()
p.s. Vidim mi smo jedine budne u ovo doba noci...![]()
posesivac:aaa...mogle di negde u pijanku do zore...bolje nego da gledamo u monitorrrr.. :wink:
posesivac:rekli mi pre neki dan...''lakse se pati ,kad imas para..''.....mislim..kad sam malo vise razmislila-istina je - nazalost.valjda se tako i brze preboli.. :| ...nadam se da imas para,ja ih bas,i nemam...izgleda da ja sve moram na tezi nacin.. :-(
ne znam...meni je jos uvek knedla u grlu...i bice ,sigurno,jos dugo...sutra je drugi mesec kako sam sama..bez..svog drugog ja..posle 1000 dana...![]()