Kako preboleti

Lepa umetnica:
Ako mu zavirish u javni profil....videces i kakve ruke ima :lol: :lol: :lol:

Auuu..kako se to nisam setila...profil...ccc.....aaaaa jes mu dobar sintisajzer.... :lol: :lol: :lol: ......samo mlad je brate......ahhh mlad i tako pametan....kako divno..... :lol: :lol:

P.s. pa ja sam tad bila na Krsti...kako nisam primetila njegove postove i teme... :lol: :lol: :lol: .ahh sudbino kleta........ :roll:

Nevernik u to:
Sta ja da kazem:Postavio sam jednu pricu u astrologija-crna magija.ko zeli neka procita
Smuvali se 07.02.2004 a rastali 07.02.2006,ko jos to radi...
Mnogo mi je lose,tesko,volim je i gde god da se okrenem vidim nju i njene stvari.

Bojana,volecu te ceo zivot!

Nastavi se veza,posle dvadesetak dana,ali se zavrsi pre mesec dana. trajala je 3 godine 1 mesec i 26 dana,ili 1150 dana ili 27600 sati. Ma ludilo,kako bre sve to preboleti?

Nevernik u to:
Nastavi se veza,posle dvadesetak dana,ali se zavrsi pre mesec dana. trajala je 3 godine 1 mesec i 26 dana,ili 1150 dana ili 27600 sati. Ma ludilo,kako bre sve to preboleti?

Nem'm pojma...a bas bih volela da nesto pametno smislim...mis'im, ako je nedovrsena prica...tesko :?

A, ako je sve jasno i definitivno...vremenom...kazu... :confused:

SANDRINAbg:
Nem'm pojma...a bas bih volela da nesto pametno smislim...mis'im, ako je nedovrsena prica...tesko :?

A, ako je sve jasno i definitivno...vremenom...kazu... :confused:

Definitifno i zauvek za sva vremena je gotovo! Nije lako,mada se povremeno osecam da se uspeo da je prebolim,i kad ono se pojavi neka smicalica koja me podseti na nase dane!

najbolji lek je Krstarica :-D
svaki put kad dođem ovdje otvorim neku temu
i smejem sa komentarima i nekim forumašima
poput eremiti s Politike;)

kad se umorim od kompa odem na dan dva negdje na izlet (ove godine već bio: Budimpešta, Ljubljana, Celje, Maribor, Rijeka, par puta u Zagrebu)

nekako prođe

mada sam trenutno i ja u toj poziciji kako dalje kako zaboraviti...

mnogo sam bio zaljubljen i još uvek jesam al kad to dotičnoj osobi ništa ne znači...

treba preusmjeriti misli na nešto drugo

eto ja postujem na Krstarici i odem na putovanje svako malo
(i uvek ponesem svoj digitalac i slikam prirodu, gradove, ljude pejzaže...)

Nevernik u to:
U.jbt kad se samo setim ove teme, od prosle godine,kad ono padne mir,a sad se stvarno pitam kako preboleti?!
rekli mi pre neki dan...''lakse se pati ,kad imas para..''.....mislim..kad sam malo vise razmislila-istina je - nazalost.valjda se tako i brze preboli.. :| ...nadam se da imas para,ja ih bas,i nemam...izgleda da ja sve moram na tezi nacin.. :-(
ne znam...meni je jos uvek knedla u grlu...i bice ,sigurno,jos dugo...sutra je drugi mesec kako sam sama..bez..svog drugog ja..posle 1000 dana... :cry:

Nevernik u to:
Definitifno i zauvek za sva vremena je gotovo! Nije lako,mada se povremeno osecam da se uspeo da je prebolim,i kad ono se pojavi neka smicalica koja me podseti na nase dane!

Nista mi ne pricaj...znam kako je...taman kad kazem gotovo, nema vise ...nesto me podseti i...'ebi ga... :confused:

Ubija me glavobolja i ...neka...to je za drugu temu... :cry:

posesivac:
rekli mi pre neki dan...''lakse se pati ,kad imas para..''.....mislim..kad sam malo vise razmislila-istina je - nazalost.valjda se tako i brze preboli.. :| ...nadam se da imas para,ja ih bas,i nemam...izgleda da ja sve moram na tezi nacin.. :-(
ne znam...meni je jos uvek knedla u grlu...i bice ,sigurno,jos dugo...sutra je drugi mesec kako sam sama..bez..svog drugog ja..posle 1000 dana... :cry:

Drz' se Posesivac...znam kako ti je... :cry:

p.s. Vidim mi smo jedine budne u ovo doba noci... :confused:

posesivac:

Nekako mi najgore pada sto joj je sledece subote rodjendan. Sto nemamo nikakav kontakt,sto smo zakrvili,sto su me pre neki dan zvali njeni i nesto pretili,a ja nemam pojma,taman tad kad sam pomislio da mi je lakse,oni se stvorise, i otvorise bolnu ranu u mojoj dusi. :?

Back