Kako preboleti

kraljevcanka:

Zapises rec: KRAJ. I onda pocinje novi film.Ali moras da shvatis tu rec.To je rec koja je ista kao rec smrt,zato sto ta osoba vise ne postoji kao da je umrla.Zato je nekima tesko da prebole.A ja se ne plasim ni smrti tako da ja to mogu da izvedem.
A nekima koji ostaju u super odnosima sa bivsima,tako oni kazu "ostali smo u super odnosima" stvarno mislim da nisu imali sta da prebolevaju ako su i dalje sa tobom osobom...Nije meni to jasno.

joj kraljevcanko ne poznajem te, al' deluje da si ti bas neki gad s obzirom da nastavljas i dalje
ovo navodno trazenje utehe i plakanje nad sudbom kletom nije moglo da se izvede na nekom drugom forumu, nego bas na ovom gde oboje imate naloge?

ma vala bash! ona ne voli nikog, ljubav se pokazuje licem u lice a ne preko poruka, a ti cvele zaboravi nju i nadji normalnu devojku,ima i takvih ali naravno treba strpljenja, ne gubi vreme i ne nerviraj se, i ne budi budala, ona nije normalna ili je klinka ili sta vec...
Kraljevcanko ostavi ga da zivi! to je tvoj problem sto ti nemas pojma sta sa sobom, sredi se malo i ne zamaraj sve oko sebe sa svojim nebulozama

Odlicno!!!
Sada sam jos i luda,u redu je!?
Posto vidim svi me okrivljujete zbog zvega,oke,mozda ste i u pravu!
Ali opet,zar nikom od vas nije palo na pamet da postoji neki strah,da postoji nesto u meni na koji nacin zelim reci a sve to ispadne naopako!
Ebi ga,sad sta sam uradila uradila sam,na zaost! :sad:
Sorry for everything...

Sta ja da kazem:Postavio sam jednu pricu u astrologija-crna magija.ko zeli neka procita
Smuvali se 07.02.2004 a rastali 07.02.2006,ko jos to radi...
Mnogo mi je lose,tesko,volim je i gde god da se okrenem vidim nju i njene stvari.

Bojana,volecu te ceo zivot!

kraljevcanka:
Odlicno!!!
Sada sam jos i luda,u redu je!?
Posto vidim svi me okrivljujete zbog zvega,oke,mozda ste i u pravu!
Ali opet,zar nikom od vas nije palo na pamet da postoji neki strah,da postoji nesto u meni na koji nacin zelim reci a sve to ispadne naopako!
Ebi ga,sad sta sam uradila uradila sam,na zaost! :sad:
Sorry for everything...

Joj,a reko sam da necu vise.

Da uglavnom si pricala drugacije nego sto si htela(tj. naopako),sve razumem i strah,i ljubav,i bol,sveeee ali da mi direktno kazes da su mi se dve veze raspale iz slicnih razloga,i da iskoristis to sto si mi znala kakvi su mi uglavnom password-i pa da brises moje postove,e to Zoko stvarno nije lepo,to je doslo do one situacije kad vise ne znas sta ces da uradis,pa ti svasta pada na pamet(i tek ces da ti pada),cimas em sa skrivenim brojem,stavljs neke srceparajuce potpise itd.,ali i preko svega bi presao(budala voli te),ali kad videh zgoljuuuuuuu,aaaaaaaaaaa,pade mrak na oci!!

cvele_kv:
Joj,a reko sam da necu vise.

Da uglavnom si pricala drugacije nego sto si htela(tj. naopako),sve razumem i strah,i ljubav,i bol,sveeee ali da mi direktno kazes da su mi se dve veze raspale iz slicnih razloga,i da iskoristis to sto si mi znala kakvi su mi uglavnom password-i pa da brises moje postove,e to Zoko stvarno nije lepo,to je doslo do one situacije kad vise ne znas sta ces da uradis,pa ti svasta pada na pamet(i tek ces da ti pada),cimas em sa skrivenim brojem,stavljs neke srceparajuce potpise itd.,ali i preko svega bi presao(budala voli te),ali kad videh zgoljuuuuuuu,aaaaaaaaaaa,pade mrak na oci!!

Eto,upravo tako,razlog "to je doslo do one situacije kada vise ne znas sta ces da uradis" pa rekoh i ono sto mi nikad ranije nije palo na pamet.
Al zgolja,kako ga nazivas NIKAD NISTA SA NJIM NITI BIH IMALA,al tvrdis suprotno.
Vecita misterija oko lika koji ne predstavlja nista u mom zivotu,niti ce!!!!! :shock:

e stvarno sastanite se sve TROJE pa raspravite u 6 ociju :) Zasto ste kukavice? Pominjete ljubav, kakva je to ljubav kad ne smete ni da se sretnete? Dajte, poslusajte milion ljudi koji vam pisu i sastanite se kao ljudi ako imate imalo postovanja jedno prema drugom.

Ili je ljudi ovo sve zezancija, mozda smo mi svi ostali naseli ??? :)

Loo:
e stvarno sastanite se sve TROJE pa raspravite u 6 ociju :) Zasto ste kukavice? Pominjete ljubav, kakva je to ljubav kad ne smete ni da se sretnete? Dajte, poslusajte milion ljudi koji vam pisu i sastanite se kao ljudi ako imate imalo postovanja jedno prema drugom.

Ili je ljudi ovo sve zezancija, mozda smo mi svi ostali naseli ??? :)

Nisam kukavica,a sto se ne sastanemo?
Prvo.trenutno smo udaljeni 2000 km,a drugo ne smemo da se sastanemo,jer joj ne da mama,a trece,i da se sastanemo sta ce to da izmeni,ona nece pa nece da bude samnom,ili mozda hoce,ili ipak nece,hmm, vise ni ja ne znam sta?A nije zezancija,stvarno se desilo,tj. jos uvek se desava,ja eto glumim neku hladnokrvnos,ona glumi ne znam ni ja sta i to je to.Sve je ovo ona mogla da sredi,i da resi,al sto neko pre rece "ne mozes da se ebes a da ti ne udje,pa cak i malkice,al mora da udje"
I tako cemo da se prepucavamo i potajno dopisujemo a kao ne zelimo itd,
A ja evo i posle svega sto sam reko gore,a reko sam mnogo,al ******* sta cu volim je,reci cu opet nesto.
Zorice,ili dodji,preseci,i zaebi sve,ili me batali skroz,i pusti me da zivim
ODLUCI SE

Petar_Pan:
I meni je ovo palo na pamet...
Lici na jednu od onih tema "nastavi pricu"...
Al da ne gresim dusu...

Petre nesto se u zadnje vreme bas slazemo u misljenjima :-)
ali evo rece nam Cvele nije zezancija, ovo je ozbiljno, oni ce uci u Ginisovu knjigu, ovo ne znam da je jos neko radio na Internetu... :wink:

Inace,izvinjavam se Cvele,nisam procitala da ste tako daleko. I ja sam daleko pa znam kako je to,ali nekad se stvarno necemu mora reci stop, i idemo dalje, ja sam tako uradila, i otisla.
Tacno,nek' te pusti da zivis u miru!
Zorice, nekad se u zivotu mora doneti odluka makar i bolna.Zar ne mislis da covek zasluzuje da zna na cemu je? Posalji mu lepo e-mail pa se objasnite. Iskazite iskreno osecanja, neka svako od vas napravi listu stvari koje zeli i onda napravite neki dogovor koji ce zadovoljiti obe strane.
Pozdrav svima

Loo:
Petre nesto se u zadnje vreme bas slazemo u misljenjima :-)
ali evo rece nam Cvele nije zezancija, ovo je ozbiljno, oni ce uci u Ginisovu knjigu, ovo ne znam da je jos neko radio na Internetu... :wink:

Inace,izvinjavam se Cvele,nisam procitala da ste tako daleko. I ja sam daleko pa znam kako je to,ali nekad se stvarno necemu mora reci stop, i idemo dalje, ja sam tako uradila, i otisla.
Tacno,nek' te pusti da zivis u miru!
Zorice, nekad se u zivotu mora doneti odluka makar i bolna.Zar ne mislis da covek zasluzuje da zna na cemu je? Posalji mu lepo e-mail pa se objasnite. Iskazite iskreno osecanja, neka svako od vas napravi listu stvari koje zeli i onda napravite neki dogovor koji ce zadovoljiti obe strane.
Pozdrav svima
Aham i ja primetih da lepo razmisljas... i dajes lepe ideje i poglede na svet... Samo dal ce te poslusati....
A gde si ti to otisla? Gde sad zivis?

Mori me jedna briga. Dal' sam ja glupa pa ne razumem poentu teme, ovog foruma uopšte? Po mom, molim ispravite me ako grešim, tema je "kako preboleti" i onda kao svi mi pišemo KAKO iz izkustava, na osnovu sopstvenih stavova, razmišljanja.... Ne? Ona postavila temu i sada se na istoj raspravlja sa svojim bivšim, budućim, zabranjenim,dozvoljenim ili kakvimgod dečkom ko' da joj tata prepis'o forum! Sto reče neko, za to je pp a ovo ima drugu svrhu, majku mu

Back